Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ezek szerintetek jó méretek?...

Ezek szerintetek jó méretek? Kell fogynom/híznom valahová? Eltudnátok mondani híres modelleknek a méreteit? A comb nagyon érdekelnek mert sokak szerint az enyém nagyon kicsi:s

Figyelt kérdés

Sziasztok! Modellkedéssel szeretnék foglalkozni és kíváncsi vagyok hogy még mennyit kell fogynom/híznom a méreteimből hogy esélyes legyek a modellkesére:

Mell:80cm

Derék:57cm

Csipő:81cm

comb (körbe a legvasatgabb részénél) :45cm

170cm/43kg 14 éves lány vagyok.

2013. júl. 1. 21:59
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!!

Kimertem volna ide is írni amit akartam csak az oldal nem engedte és ezért elküldtem neked privibe:)

Egyébként meg igazam van:)

2013. júl. 10. 17:33
 22/29 anonim válasza:
75%

nos, nekem csak ennyi a véleményem a kérdező válaszai alapján: [link]

ui.: amúgy meg válogasd már meg a szavaidat, ha egyszer modell szeretnél lenni, mert nem hogy még az nem leszel, de a válogatásra se jutsz be ilyen izes nyelvezettel főleg, hogy csak 14 vagy, jesszus, garantálom, hogy itt mindenki idősebb nálad, te meg nagy netharcosként osztod az észt, hogy nálad mindenki rondább, dagadtabb(biztos, 43 kg-nál nem nehezebb többnek lenni, de legalább van alakjuk és igazi nők, ilyen arányok mellett max egy pálcika vagy, igen most jöhet, hogy én is irigy vagyok és egy dagadt állat, hát pont leszarom a látatlanban alkotott véleményed :D), ha meg nem fogadod el a negatív véleményt inkább ne is tegyél fel ilyen kérdéseket.. + ha valakinek nem tetszel az nem egyenlő azzal, hogy irigy rád, erről ennyit.. egyszer majd te is felnősz.. talán..

19/L

2013. júl. 10. 19:27
 23/29 anonim válasza:

Hagyjátok lehet hogy téved miért kell szidni??

De amugy tényleg kevés a kilod én 162 cm 43 kilo. De most 3 kilot szeretnék fogyni. Te modeell leszel. Tudod hogy csináljam?

2013. aug. 14. 10:52
 24/29 anonim ***** válasza:

én 172 cm,55kg-al is vékonynak érzem magam,és az is vagyok

csipő:92 cm

derék:62 cm

mell:82

a combom meg a mevastagabb részénél: 49 cm..

nekem 58 kg,a cél.És ha magamra szedek annyit,akkor is esélyes leszek modellnek,mert még ugyis vékony ketegoriába fogok tartozni.Tehát nyugodtan szeddj magadra pár kg,és sportolj valamit,mert igy az összkép kicsit aránytalan...

2013. szept. 15. 14:49
 25/29 anonim ***** válasza:
Uh, de kiba$ztad a biztit, anyukám, és nem az auschwitzi 43 kilóddal... hanem a fejedben lévő sötétséggel, ami ha 1x onnan kiszabadul, akkor elképzelésem sincs, milyen következmények várnak a világra...
2013. szept. 15. 15:05
 26/29 anonim válasza:
Az a probléma, hogy te nem csak hülye meg buta vagy, hanem valószínűleg ronda is, mint a szemét és súlyos önértékelési zavaraid is vannak. Különben miért mondanád minden kommentelőre, hogy ronda, amikor sosem láttad. :) Azt leszámítva, hogy halvány lila gőzöd nincs milyen egy kb. ideális modell. Szedned kellene izmot magadra, de mivel nem eszel, gondolom főleg nem fehérjét (húst) így egy olyan maradsz, mint egy kiéhezett vén csataló, beesett arccal és szemekkel... olyan fotózásra, ahol hullát, vagy csontvázat keresnek tökéletes, máshová viszont, nem fogsz kelleni.
2013. szept. 16. 13:51
 27/29 anonim ***** válasza:

A-LA-CSONY VAGY!

És mielőtt kiakadnál, hogy egy kövér pofázik...179 cm és 50 kiló. EZ jó.

14/L

Egyébként nem értem... Valaki megmondaná, hogy miért akar az összes 170 cm-es lány modell lenni? 173-5 alatt még kíváncsiak sem rád...

Fákoff

2013. szept. 16. 17:02
 28/29 anonim ***** válasza:
47%

"179 cm és 50 kiló. EZ jó."

A rövid, tartalmatlan élethez egyenesen kiváló.

2013. szept. 16. 17:07
 29/29 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy rövid életem lesz? :D Egészségesen élek, ez pedig csak genetika.
2013. szept. 16. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!