Ezek szerintetek jó méretek? Kell fogynom/híznom valahová? Eltudnátok mondani híres modelleknek a méreteit? A comb nagyon érdekelnek mert sokak szerint az enyém nagyon kicsi:s
Sziasztok! Modellkedéssel szeretnék foglalkozni és kíváncsi vagyok hogy még mennyit kell fogynom/híznom a méreteimből hogy esélyes legyek a modellkesére:
Mell:80cm
Derék:57cm
Csipő:81cm
comb (körbe a legvasatgabb részénél) :45cm
170cm/43kg 14 éves lány vagyok.
Ma tudtam meg hogy nem..:D
Úgyhogy lemértem a jó helyen és ott 74 :)
Ha-ha!
Pont, hogy MOST mérted a rossz helyen!
A fenék legkiállóbb, legerősebb részénél kell!
És korábban hol mérted, hogy az új méréssel kevesebbet kaptál?
A csípőcsontodnál 81, a csípődnél pedig 74? Ez csak úgy lehet, ha befelé horpad a feneked...
Micsoda beképzelt vagy te jézusom... Ezt figyeld. 170 centihez vagyok 62 kiló! És tudod milyen az alkatom? Normális. :D És hogy irigy vagyok-e, nem képzeld nem szeretnék úgy kinézni mint egy kisfiú aki nem evett egy hete. De igen a modellkedéshez ez kell csak alacsony vagy... A 81. centis méret engem is érdekelne hogy honnan sikerült mérned... Amúgy meg az arcod a másik legfontosabb ami még mindig lehet csúnya. :D
Tessék egy női test.
Ez itt pedig te:
De egy képpel megcáfolhatnál! :)
Beírtam a bmi gyermek kalkulátorba az adataid és ezt hozta ki:
Gyermeke kórosan sovány.A kalkulált érték jelentős súlyhiányra utal. Gyermeke alultáplált, lehet, hogy ezt felszívódási zavar okozza. Minél előbb forduljon szakemberhez és vizsgáltassa ki a gyermeket! Figyeljen, hogy a gyermek által fogyasztott táplálék megfelelő mennyiségű, illetve minőségű legyen. Amennyiben a fiatal serdülőkorú lehetséges, hogy fogyókúrázott és túlzottan kevés tápanyagot juttatott szervezetébe. Javasolt egy általános orvosi vizsgálat.
A válaszoló nem merte ide írni a válaszát a poszolt képre de azért megosztom veletek:
170/62 kiló
baszott dagadt vagy!!:) És köszönöm az irigységedet ami nagyon megtisztelő de sajnos viszonozni nem tudom:s
Én csúnya??? :DDD viccc:DDD Te nem mered fölválallni azt a kiba*szott ku*rva ronda regyvás,pattanásos,rusnya képedet te paraszt:)
Ezután jelezvén hogy kicsit csúnyán beszél 14 éves lány létére és mossa ki a száját szappannal:
Tudod mit kimosom a számat de te meg öld meg magad!!
Mindenkinek jót tennél vele.
Nem hiszem hogy egy ilyen.dagadt. ronda (mert ugye nem mered fölvállalni a pofád ebből jön hogy ronda vagy) szánalmas. gyökér,paraszt ember mint amilyen te vagy:)
Van még egy tanácsom:) Mégpedig ajánlanám a sportot és a fogyókúrát mert lassan olyan dagadt leszel hogy nem férsz be majd egy kisebb ajtón :ddd FOGYJÁL LE!! :D
Amúgy küldött képeket és igaziból helyes lány!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!