Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok,61 kg,164cm....

13 éves vagyok,61 kg,164cm. Sokak szerint nem vagyok kövér, de szerintem nagyon is. Augusztus elejéig valahogy le kellene fogynom. Tudtuk tanácsot adni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 2. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

én 42 vagyok, 3 gyereket szültem, és ennyi vagyok, és nem tartom magam vékonynak egyáltalán.

Szóval ha 13 évesen vagy ennyi, akkor nem árt leadni pár kilót valóban.

Ne egyél semmi liszteset, cukrosat, és mozogj sokat.

2012. jún. 2. 22:04
 2/11 clariss ***** válasza:
takarodjatok már hogy a 13 éves kislányok itt kövérezik magukat és fogyókúráznak! -.- éljél normális életmódot és kész !
2012. jún. 2. 22:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Tényleg sokkal jobb, ha mindenhol buggyan a háj :D
2012. jún. 2. 22:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Semmi koplalás, egyszerűen csak a sok vacak kaja helyett egyél normális ételeket: zöldséget, gyümölcsöt, sajtot, húst, tejtermékeket, leveseket, sztem belefér a tészta, rizs és krumpli is. Nem elég egy-két hétig odafigyelni, kitartónak kell lenni. Normál mennyiségek, repeta helyett pl. inkább másfél-két óra múlva egyél még belőle. Vacak kaja: üdítők, gyorsétterem, gyári édességek, chips, csokik, jégkrémek, nasik, sztem kb. úgyis tudod. Ezt sem kell teljesen elhagyni, de pl. 3 gombóc fagyi helyett bőven elég 1, egy tábla csoki helyett 2 kocka étcsoki, stb. Netezés, tévézés helyett irány sétálni, kirándulni, úszni, kocogni, labdázni, bármi ami megmozgat és élvezed. Meglátod, észre sem veszed és lementek a fölös kilók.
2012. jún. 3. 01:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Azoknak higgy, akik azt mondják, hogy nem vagy kövér, mert teljesen normális testalkatod van. Ha viszont Te így is kövérnek látod magad, akkor ebből könnyen lehet anorexia!!!! Ez pedig halálos is lehet!!!
2012. jún. 3. 07:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Sport,sok zöldség,gyümölcs, És rengeteg vizet igyál. :)

Amúgy egy 5-7 kilót szerintem ha leadsz bőven jó.

2012. jún. 3. 13:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Fejlődésben lévő gyerek ne fogyókúrázzon! A Kérdező meg egyáltalán nem kövér, nem kell egy grammot sem fogynia!!!
2012. jún. 3. 13:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sok lány kamaszkorában ducibb, aztán majd idővel kicsinosodik. Szerintem most ne járjon az eszed a fogyókúrán, mert még fejlődésben vagy. Inkább kevesebb csoki, csipsz, fehérliszt, cukros dolgok, és több fehérje, tejtermék :)
2012. jún. 3. 14:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves 1. 42kilósan kövérnek érzed magad? Az gáz! Még 60 kilósan is vékony lennél 3 gyerek után ne is haragudj.

Kedves kérdező. 13 évesen még fejlődésben van a szervezeted ezért drasztikus fogyókúrába ke kezd, főleg ne úgy hogy kaját vonsz meg magadtól. Ha fogyni szeretnél javaslott a futás, biciklizés!

2012. jún. 3. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem az első 42 éves:-D

Kérdező, lehetsz normál testalkatú, de lehet, hogy egy 3-4 kg felesleged van, attól függ, milyen a felépítésed van, ezt mi nem látjuk. De kövér biztos nem vagy.

2012. jún. 3. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!