A ti 6 hónaposkátok 3 vagy 4 óránként eszik? Enyém 3 és azt mondják sok :/ Szerintetek is? Nem kövér vagy ilyesmi most 6 kiló 90 deka ez szerintem nem sok!
Nálunk, amikor 6 hónapos volt a baba, már akor is átaludta az éjszakát, így az utolsó etetés este 21.30-kor volt, az első pedig reggel 9.00-kor. Egy napba 5 etetés csak úgy fért bele, hogy 3-3 és fél óránként evett. Napi 4 evés viszont kevés lett volna.
Nálunk is csak tápszer volt már sajnos 6 hónaposan. Reggel és este csak tápszer, a többi 3 napközbeni etetésnél már hozzátáplálás is volt (gyümölcs, főzelék, hús, tejpépek).
Súlyra kb. 7 kg volt, abszolút nem volt kövér, és azóta sem.
Az enyém 11 hónapos múlt és gyakran előfordul, hogy ő is 3, de van, hogy 2 óránként kér enni. :)
Ha normálisan gyarapszik a gyerek, akkor kit érdekel, hogy milyen gyakran eszik?!
Ezzel akkor érdemes foglalkozni, ha túl soványka, vagy nagyon hurkás....
Köszönöm a válaszokat, jó hogy nem vagyok /unk babummal egyedül ebben a három órás mizériában :D
Amúgy képzeljétek pont olyan anyuka mondta akinek persze 4x eszik egy nap a kicsije és közben sokat sokat nassol (kuki, keksz, babapiskóta) 6 és fél hónaposan!
Ez sem feltétlenül a legjobb napi menü :/ SZERINTEM! Inkább egyen/etessem 3 óránkét de akkor legalább tom, hogy jól van lakva :D
Sok puszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!