Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti 6 hónaposkátok 3 vagy 4...

A ti 6 hónaposkátok 3 vagy 4 óránként eszik? Enyém 3 és azt mondják sok :/ Szerintetek is? Nem kövér vagy ilyesmi most 6 kiló 90 deka ez szerintem nem sok!

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 22:17
 1/9 alaszka ***** válasza:
Enyém is 3, sőt van hogy két óra múlva kér megint. Elvileg a 4 óra lenne az ideális, nekem is mondják, de hát ez van, szeret cicizni, pedig napi két főzeléket is eszik már. Enyém duci, 8,70!
2011. dec. 29. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Szoptasd igény szerint, és ne törődj vele, mit mondanak mások!
2011. dec. 29. 22:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem írtam hogy tápis :) Pedig ők aztán tényleg úgy be vannak állitva a 3 órára mint a kakukkos óra! Azért köszi a válaszokat aranyosak vagytok :)
2011. dec. 29. 23:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Nálunk, amikor 6 hónapos volt a baba, már akor is átaludta az éjszakát, így az utolsó etetés este 21.30-kor volt, az első pedig reggel 9.00-kor. Egy napba 5 etetés csak úgy fért bele, hogy 3-3 és fél óránként evett. Napi 4 evés viszont kevés lett volna.

Nálunk is csak tápszer volt már sajnos 6 hónaposan. Reggel és este csak tápszer, a többi 3 napközbeni etetésnél már hozzátáplálás is volt (gyümölcs, főzelék, hús, tejpépek).

Súlyra kb. 7 kg volt, abszolút nem volt kövér, és azóta sem.

2011. dec. 29. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:
*akkor* (bocs, elírtam)
2011. dec. 29. 23:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Az enyém 11 hónapos múlt és gyakran előfordul, hogy ő is 3, de van, hogy 2 óránként kér enni. :)

Ha normálisan gyarapszik a gyerek, akkor kit érdekel, hogy milyen gyakran eszik?!

Ezzel akkor érdemes foglalkozni, ha túl soványka, vagy nagyon hurkás....

2011. dec. 30. 00:36
 7/9 anonim ***** válasza:
5.5 hónapos és 3óránként eszik. Anyatejes, de kap már mást is és éjszaka is cicizik. Csak akkor eszik ritkábban, ha nagyon elalszik. A súlya meg még kevés is majdnem. 3kg-val született és most 6.1kg.
2011. dec. 30. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:
8 hónapos a lányunk és 3 óránként eszik. Ő mondjuk kis súllyal született, most közelít a 6 kiló felé, nem dagika, szép formás. Élénk, mozgékony, áll pár hete, úgyhogy kell is neki az energia. :)
2011. dec. 30. 15:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jó hogy nem vagyok /unk babummal egyedül ebben a három órás mizériában :D

Amúgy képzeljétek pont olyan anyuka mondta akinek persze 4x eszik egy nap a kicsije és közben sokat sokat nassol (kuki, keksz, babapiskóta) 6 és fél hónaposan!

Ez sem feltétlenül a legjobb napi menü :/ SZERINTEM! Inkább egyen/etessem 3 óránkét de akkor legalább tom, hogy jól van lakva :D

Sok puszi mindenkinek :)

2011. dec. 30. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!