1éves lázas kipirosodott popsiju (jön a foga szerintem) babának mit vegyek a gyogyszertárban?
2 foga van csak jönne a többi tegnap óta 38 a láza, nagyon ki van pirosodva a segge. Tegnap kúpot kapott, de abból már nincs. Mit vegyek neki ami beválik lemegy a láza, és fájdalomcsillapító is van benne?
Panadolt régen kapott...maradjak annál ??
Holnap viszem dokihoz,reggel rendel a doktornő.
Elfelejtettem írni, hogy szegénykémnek hasmenése is van, éjszaka 3x tettem tisztába.
:(
Én lányom is tegnap mindent kihányt, éjjel olyat csinált a pelusba,hogy majdnem kifordultam a szobából.. :( Védőnőt felhívtam, azt mondta ha reggel is ilyen akkor ügyelet.Egyenlőre jól van remélem nem lesz baj.Én most 10 óraira bele nyomok banánt, mert az hasfogó.Nálunk most a rágófog jön, állítólag ez nagyon durva.Hát veszem észre..Lehet nálatok is a fog csinálja ezt ramazurit.
Egyébként jó kedélyű?Vagy látszik rajta, hogy beteg?Lehet az ügyeletre is el kéne vinni megmutatni.Maximum haza küldenek.
Hőemelkedése van, hányni nem hányt. A hasmenése elég durva.
Jó kedélyü, most is zenélteti a játékát és táncol:) Ha hányna is biztosan vinném azonnal.
Kiváncsi vagyok lesz-e ebből fog,mert nagyon nem akar neki jönni:D
Jobbulást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!