Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeradagolót lehet venni...

Tápszeradagolót lehet venni gyógyszertárban is?

Figyelt kérdés
Milyen árban van? Hol lehet olcsón kapni?
2011. nov. 15. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
mihez kell? más méretűek, legjobb lenne ha vennél még egy dobozzal a tápitokból és abból vennéd ki, nehogy félreadagold
2011. nov. 15. 23:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az a tápszeradagoló!?

Minden tápszer dobozában benne van a saját adagolókanala.

A vizet kell kimérni beletenni az adagolókanállal a tápszert és összerázni. Legalábbis én így csinálom...

2011. nov. 15. 23:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha elveszett, inkább vegyél még tápszert vagy ird meg merre laksz és milyen kajcsitok van, hátha a környéken valaki tud adni reggel, esetleg a védőnő tudhatja ki eszik még olyan hamit, mint ti.
2011. nov. 15. 23:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem,nem,a tápszeradagoló az egy kis edényke,ami 3-4 részre van osztva,és előre bele lehet adagolni a rekeszekbe 1-1 adag tápszert.Akkor praktikus,ha pl több órányi utazásra megy valaki a babával vagy olyan helyre,ahol közben meg kell etetni és így egy termosz meleg vízzel meg a kiadagolt tápival nyugodtan lehet menni,3-4 etetésnyi kaja meg van oldva.Meleg víz + 1 rekesz tápi bele a cumisüvegbe,mix és kész a kaja.
2011. nov. 16. 00:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Kb 1 hónapja vettem a DM-be 999Ft-ért,szerintem megérte mert nem volt drága és tényleg praktikus.

Ez 3 fakkos ami egymásba van tekerve hasonlít egy fél literes kulacsra.Mindegyik része más színű és babylove márka.

2011. nov. 16. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:
1300 az aventos. Brendon oldalán meg tudod nézni. Nagyon jò kivehető a közepe,később bàrmit tehetsz bele. Pl keksz. És kisebb mint dmes.
2011. nov. 16. 07:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm az információt a kérdezőnek! Nem gondoltam, hogy 3 gyerek után még tanulok újat.
2011. nov. 20. 14:44
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es válaszoló! Örülök,hogy tudtam újat és remélem,hasznosat mondani.

Az 5-ös válaszolónak pedig köszönöm a tippet,már meg is vettem a DM-ben.

2011. nov. 21. 22:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy sikerült megvenni és hogy segíthettem!
2011. nov. 22. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!