Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van ez?
Figyelt kérdés
16éves vagyok(lány) és azt vettem észre,hogy szinte minden srác a vasalthajú, pushup mellű és seggű, 10kg sminkes plázap.csákkal van együtt, vagy velük akar összejönni?! ha egy lány nem b.ssza ki a melleit akkor rá se néztek... valaki magyarázza el, miért van ez!?? Köszi:)#fiúk.miért.
2015. aug. 24. 01:05
1/25 anonim válasza:
Engem taszítanak az agyonsminkelt ribanncok :) természetesebb lányokra bukom :) mell meg nem érdekel tulzottan :)
18/f
2/25 anonim válasza:
Hát. Szerintem minden korban megvoltak az adott típusú lányok akik abban az időben vonzóak voltak. Most ezek a plázap.csák a "jó" nők/lányok. Ez a XXI. század.
5/25 anonim válasza:
3. válaszoló? Most arra célzol, hogy nekem az ilyen lányok jönnek be?
6/25 anonim válasza:
KEdves kérdező, azt hiszem hozzá kell szoknunk nekünk, átlagos lányoknak ahhoz, hogy még a rendes, okos fiúknak is ezek a lányok jönnek be.. Au revoir l'amour..
7/25 anonim válasza:
Vannak még olyan fiúk, akiknek nem jönnek be az ilyen lányok. Pl. én, komoly kapcsolatot szeretnék, ami elképzelhetetlen egy plázap*csával. F/17
8/25 anonim válasza:
Az a fiú, aki azt mondja, hogy nem nézi meg őket, hazudik. (tudom, nem ez a lényege a kérdésnek) Én is megnézem őket.
De szerintem az ilyen lányok és a fiúk is azért vannak együtt, hogy dicsekedhessenek, meg hogy...legyen. (legalábbis sok közülük) Ilyen korban, mint én pedig ha a lány benne van, akkor miért ne? Ezzel nem védeni szeretném őket, csak érzékeltetni, hogy csinosak, felhívják magukra a figyelmet és aki éppen nincs kapcsolatban, könnyen megszerezheti magának.
Én mondjuk nem tennék ilyet, mert tudom, hogy komoly kapcsolat nem lenne belőle. Ezt csak az olyan fiúk szemszögéből próbáltam leírni.
9/25 anonim válasza:
#8 mi ezt értjük, csak ott kezdődik a probléma, hogy ti fiúk azt mondjátok ezekre a lányokra, hogy csinosak... #6-os voltam.
10/25 anonim válasza:
Mert nálad a "minden fiú" a felszínes gyeptéglaagyú kiskanokat jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!