Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel nagyon régóta kerülgetjük egymást. Amikor kettesbe vagyunk ő a világ legaranyosabb fiúja, kedves, gondoskodó és minden apró részlet érdekli ami velem kapcsolatos.

Sokszor hív meg engem is amikor a haverjaival találkozik. De amikor ott vagyok semmibe vesz, flegmán beszél hozzám és egy percig sem figyel rám.

Miért viselkedik ennyire másképp a haverjai előtt? És szerintetek miért hív meg mindig ha utána figyelembe sem vesz?

2015. aug. 21. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert valószínűleg erről ő nem tud sajnos én úgy gondolom hogy ilyenkor az úgynevezett túlélési ösztön kapcsol be hogy a társaság nehogy kivesse őt így próbál mások elött felvágni erre tudok gondolni.
2015. aug. 21. 23:17
 2/4 anonim válasza:
100%

Szerintem azért hív meg téged, hogy megismerd a barátait (szóval valószínű fontos vagy neki), és azért nem vesz figyelembe mivel fiú és ők általában nem nagyon érzelgősek, főleg nem a haverjaik előtt.

Remélem jól fog minden alakulni. Sok sikert :)

2015. aug. 21. 23:18
 3/4 anonim válasza:
Van egy ugyanilyen fiú ismerősöm. Régebben tetszett, de társaságban nagy dumás volt, egy kis egoistasággal (nem zavaróan, inkább viccesen). De amikor ketten voltunk és beszélgettünk mindig a szemembe nézett hosszan és kedves volt, szinte az ellentétje önmagának. Aztán volt egy csúcspont, amikor kettesben beszélgettünk egy este, én is azt gondoltam, hogy ő a világ legaranyosabb fiúja. Azóta sincs semmi, és az maradt tényleg a tetőpont (valószínűleg örökre). Barátok vagyunk, jó barátok. És azóta már megismerkedtem egy másik fiúval, aki társaságban is a világ legkedvesebb fiúja és komolyabbak is a dolgok. A lényeg, hogy vannak ilyen emberek. Néha, vagy inkább sokszor zavaró lehet, hogy máshogy viselkedik társaságban, mint amúgy. Neked kell eldönteni, hogy mi legyen. Sok sikert kívánok:)
2015. aug. 22. 00:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. aug. 22. 00:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!