Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok választ szeretnék, ti hogyan oldanátok meg?
Adott egy 18 éves lány és egy 24 éves fiú.
A fiú Budapesten lakik , a lány 45 percre a fővárostól.
A lány nem tudja olyan sűrűn megoldani hogy fel tudjon menni pestre .Gyakrabban kéne a srácnak lejönnie autóval.
Nagyon rosszul érzem magam emiatt ,olyan érzésem van mintha egy cérnán rángatnám.Ezért sem kértem soha semmit amikor lejött .... Pedig jó lenne azért elmenni kikapcsolódni valahova . Ő is sokszor felhozza , de nekem nincs önálló keresetem és úgy érzem így is sok lehet neki az út pénzben és időben is . Anyukám azt mondja ne féltsem ennyire a pénztárcáját és mondjam meg ha szomjas vagyok vagy éppen éhes. Én ezt lehúzásnak érzem. Tényleg komolyan gondolom vele , nem szeretném hogy azt érezze kihasználom. De ugyanakkor hiányoznak a programok is. Mit kéne tennem ?
Anyagi okokból nem tudom megoldani az utazást . 18/L
Utolsó vagyok: És a fiúk nem csak pénztárcák, nem nekik kell állniuk mindent, ahogy anyud gondolja..
18/L
Nem várom el hogy eltartson , de önálló keresetem nincs.Ezek mellett orvosira készülök , rengeteget tanulok.
Anyukámtól kérjek pénzt az étteremre vagy mozira?
Az egy fiúnak nem fura?
Úgy szeretném megoldani hogy se neki se nekem ne legyen rossz vagy kellemetlen . 2 hetente meg tudom oldani 1 x ,de nagyon kevésnek érzem , én szívesen mennék többször is . Sőt ott alvásról is szó volt ,de nem vagyunk még olyan régóta együtt. A pénzzel neki nincsenek gondjai elvileg ,vezető beosztásban dolgozik. Az utazás része viszont szerintem kellemetlen lehet neki hosszútávon ,mert én annyit nem tudok , a suli miatt sem.
az első válaszoló butaságot mond, nem kell elfelejteni.
és 45 perc valóban nem sok idő, nem hiszem, hogy ez akár hosszú-, akár rövidtávon kellemetlen lenne neki. főleg ha fontos vagy neki. :)
a programoknak pedig szerintem nem mindig van köze a pénzhez, érdemes lenne erről nyíltan beszélni, biztos tudtok találni olyan megoldást, ami mindkettőtöknek jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!