Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak mennyire számít a lány szépsége? És a belső szépsége? Két külön 10-es skálán adjatok választ!
Nekem 7/10 a szepseg ( de csak azért mert önbizalom hiányos vagyok és és nem tudom hogy milyen lehet ha csunyacskaval jelenek meg pl: elkezdenének cikizni, abnormalisozni stb) nem lehetek róla.. Nekem még sosem volt barátnőm és ha először lenne akkor ne úgy tapasztaljam meg az első élményeimet hogy jaj de csúnya pár vagy jó az ízlésed.. Hidd el megtetszene nekem 5/10 es is de érted.. Nem tehetek róla. Csak én is jóval szeretném megtapasztalni.
Belső pedig 8/10 ha már skálában kell mérni.
De amúgy mintha a lányoknak nem a 9/10-es fiúk jönnének be..
Hát igen.
De sosem fognak adoniszokat találni mindannyian szóval ők is várhatnak nyugodtan az álompasira.
#2: azért ne vetítsük ki mindenkire.
Én úgy vagyok vele, hogy a külső csak annyiban meghatározó, hogy ne legyen visszataszító az illető. Mert bizony ha valaki olyan külsőre, hogy - bocsánat - a rosszullét fog el a látványától, azzal akármilyen kedves, rendes, aranyos, nem tudnék ölelkezni, csókolózni, stb, stb.
Persze, hogy először a külsőre figyel fel az ember, meg aki azt mondja, hogy őt nem ragadja meg egy szebb külső, az hazudik. De nem ez a mérvadó.
Részemről kb. 10-ből 3.
A belső annál inkább meghatározó. 10-ből legalább 9. Ez nem azt jelenti, hogy tökéletesnek kell lennie, hanem azt, hogy hiába szép valaki, ha belsőleg valami nem oké, akkor nagyon hamar kiábrándító tud lenni. Ugyanez fordítva is igaz: nem érdekel, ha valaki nem a legszebb. Ha belsőleg minden oké, az kifejezetten vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!