Hogy oldanátok meg? Normális választ kérnék. Kort és nemet is kétrnék.
Röviden a helyzet:
Születésem óta nem látok az egyik szememre és műszemet (lencsét) kaptam, amit tisztitani és éjszakára ki kell venni. A probléma az h kolis vagyok és nem igazán szeretném ha kiderülne a szobatársam előtt.
V ne foglalkozzak vele és én parázom túl? Emiatt vagyok félénk és visszahuzódó, nehezen oldódó,, 22/F
Szerintem ne szegyelld!ha meg megis rosszul erzed magad miatta akkor amikor mar lefekudtetek csak akkor vedd ki.sotetben nem latja es tedda szekrenybe,hogy reggel se lassa meg.de egyszerubb ha tud rola...nincs semmi szelelnivalod..
16/L
Szerintem nincs szégyelni valód,emiatt ne aggódj.Mond el,ezért nem fog senki utálni,stb.
28/L
Igen lehet h igazatok van..de nem tudom így elfogadni magam..:(
De a reggel az megint macerás mert akk előbb kell kelnem mint Ő, h ne lássa..v Hogy is csináljam ezt a reggeli részt
Jah am fősulis a koli
Sajnos nem nőnek ki fősulis korra sem abból a korból, hogy csúfolódjanak.
Én kancsal vagyok, először azt hittem, hogy majd 14 éves kor fölött felfogják az emberek, hogy ez nem épp poén tárgya, de nem. Aztán gondoltam, hogy majd a 18 év körüli emberek már nem gúnyolódnak, mert van elég eszük. De kiderült, hogy nincs. Aztán azt hittem, hogy felnőttkorban már tényleg nem téma a dolog, de sajnos nem így van, mert 26 évesen kaptam egy beszólást egy kb. 30 éves nőtől...
Sajnos minden korosztályban vannak bunkó emberek, de hátha neked szerencséd van és kifogsz egy normális szobatársat. Titkolni szerintem felesleges, úgyis kiderül. Azt meg nem írom, hogy ne foglalkozz velük, mert tudom, hogy ez képtelenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!