Szorongok a nyilvános szerepléstől, és pár hét múlva szalagavató. Hogyan oldanátok meg?
Figyelt kérdés
Tipikus "szereplési" fóbiám van,izzadok,remegek,ez még nem is lenne annyira nagy probléma,ha nem lenne több látható jele.Az arcomat és a mellkasomat elönti a vörösség,és úgy izzok,mint egy rák.Eddig is zavart,hogy állandóan kérdezgetik miért vagyok piros,de a hófehér ruhában sokan fényképezgetni fognak,és nem akarok így megmaradni az utókornak.Tudom,hogy ez pszihés gond,de nincs már időm kikezeltetni.Nincs valami átmeneti megoldás,hogy legalább aznap este ne lángoljak? Kenőcs,vagy valami gyógyszer?2009. nov. 15. 13:55
1/5 anonim válasza:
Esetleg nyugtatót vegyél be,vagy igyál valamennyit ami nem észrevehető de nem fogod annyira rosszul érezni magad tőle.Pontosan mit kell csinálnod majd a szalagavatón?Mert nekünk csak annyi lesz hogy egyenként kimegyünk és kapunk 1 szalagot semmi más.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
Hát ugye szalagfeltűzés,de az nem is annyira nagy gond,mert matrózblúzból alig látszik a mellkasom,arcomon meg ugye erős smink lesz.
De lesz keringő is,és nem akarok a hófehér ruhában virítani :S
2009. nov. 15. 14:08
3/5 anonim válasza:
Én amint "színpadra léptem", azonnal megszűnt a stressz. Előtte mindig paráztam én is. Nálad nem így van?
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nem múlik el:S
2009. nov. 15. 16:33
5/5 anonim válasza:
Nos, a nyugtató elég buta megoldás. Ha már egy kis szereplésre gyógyszer kell, akkor mi lesz egy nagyobb probléma esetén. Kicsit erősebbnek kell lenni. Én is izgulós típus vagyok. De szerintem a fejedben kell rendet rakni. Például gondolj arra, hogy nagyon sokan ugyanezt érzik most. Akik ott táncolnak, mindenki úgy érzi, jajj engem néznek.
Próbálkozz inkább nyugtató hatású gyógyteával.Drogériákban nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!