Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Mostanában szinte Naponta veszekszem a barátommal (gyerekes, sokszor megbánt) viszont én olyan ember vágyok aki könnyen kötődik másokhoz és emiatt a veszekkedések miatt nem akarom elveszíteni. Annyiszor átbeszéltük hogy majd megoldjuk de most úgy tűnik hogy nem fogjuk tudni viszont nem akarom elveszíteni sem. Nem tudok mellettem se és mellette sem elképzelni mást. Tudom hogy ő is szeret engem és én is őt csak nem tudjuk ezt az egészet megoldani.2015. aug. 8. 23:17
1/3 anonim válasza:
Hát pedig ez sajna nem megy, akkor nem kell erőltetni ha mindig ugyanoda jutsz ki a pároddal.
Főleg hogy gyerekes?!..
2/3 A kérdező kommentje:
De ha nagyon kötődtök egymáshoz? És ha mind ketten szeretitek a másikat? Akkor sem lehet megmenteni?
2015. aug. 8. 23:44
3/3 anonim válasza:
Előszor is ne szakítsatok rogton. ! Tartsatok szunetet. Egy kis kulonlet talan jot tesz. Érthető hogy szeretitek egymást és kötődtök egymáshoz hiszen szerelmesek voltatok egymasba. De ez a kapcsolat valoszinuleg kihult. Ha megbánt es gyerekes akkor lepned kell. Ha nem te akkor ő fog. Tul kell lepned ezen a fiun. Ez mindenkinek nehez ilyenkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!