Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szallo angyal kérdése:
Kinek jött össze ezen az oldalon az ismerkedés?
Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 16:30
2/11 anonim válasza:
Nekem nem jott eddig ossze 13/L
3/11 anonim válasza:
Ismerkedés sokszor, azóta is rendszeresek a beszélgetések. Találkozás még nem, de nem is azért vagyok itt, hogy ismerkedjek.
4/11 anonim válasza:
Sokszor :) es azota is beszelunk mindennap ;)
5/11 anonim válasza:
Nekem! Tegnapelőtt beszéltünk először, ma délelött már randiztunk is! Holnap közös strandolás egész nap...! 16F
6/11 anonim válasza:
Engem eddig csak az idióta réteg talált meg, de hát én sem azért vagyok itt, hogy ismerkedjek.:)
7/11 anonim válasza:
Barátommal itt ismerkedtünk meg, fél éve vagyunk együtt :)
8/11 panzerkampfwagen válasza:
két éve ismerkedtunk meg azota is beszelgetunk minden nap
9/11 anonim válasza:
eddig nagy százalékban értelmes embereket ismertem meg innen:D
10/11 anonim válasza:
Összejött már ez-az, de az igazi a "való életből". S most jöhetnek a lepontozások. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!