Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek rendes és értelmes srácok akik korombelirl? 15/L
Akkora nagy baj ha nem akarom magam leinni vagy nem akarok a randin cigizni? Mostanság egy re több olyan srac van akik csak ezt tarták menőnek!
De mi van a szeretettel romantikaval és az uriemberekkel?
Nem léteznek, mivel a menő lányok amúgy is semmibe veszik őket.
14/nemmenőlány
Nem vagyok nagy szakértő a piacon, de szerintem a 15 éves "romantikus úriemberek" tábora igencsak kevés tagot számlálhat.
Nézz körbe az idősebbek közt, ha komolyabb embert akarsz, vagy ha mindenképp korod-beli kell, akkor azok ilyenek sajnos.. esetleg próbálj meg még várni ezzel pár évet.
Vannak még rendes fiúk csak nehéz rájuk találni és teljesen rendjén van az,hogy nem iszod le magad a sárga földig.Ne kövesd azt amit a mai fiatalok művelnek mert az csak szégyen ilyen fiatalon.
17/L
utolsónak igaza van
a csajok mondhatni kerülnek minket mert kilógunk a sorból
Mindenképpen előnynek tartom ha nem issza le magát a sárga földig és nem cigizik egy lány. Csak az a baj, hogy az ilyen lányok "átlagos testalkat"-tol indulnak, és nem is szoktak sminkelni hiába férne rájuk.
Vagy olyanok mint te vagy a szöges ellentéteid, aki meg a 2 között lenne, azt már elkapkodták.
Így nehezen lehet megmutatni, hiába van az embernek 2 ilyen jó tulajdonsága.
Az én évfolyamomban három típus van:
1. Piálós, csajozós, bunkó nagyfiúk.
2. Azok a fiúk, akik olyan nagy nőcsábászok akarnak lenni, mint az első csoportban lévők, de valahogyan nem jön nekik össze, ezért kívülről elég szánalmasnak tűnnek.
3. És vannak a nem menők, akiknek egy kicsit fura stílusuk van. Zárkózottak. Könnyen megsértődnek, ha negatív kritikát kapnak. Lehetnének jobbak, de annyira makacsok, ha a személyiségükről van szó, hogy egyszerűen képtelenség őket rávenni bármilyen változtatásra. Nem kellene nekik is beállni a sorba, de lehetnének egy kicsit nyitottabbak az emberekre.
Normális, értelmes sráccal, még soha az életemben nem találkoztam. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!