Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, titeket milyen tulajdo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket milyen tulajdonsagú fiúk vonzanak?

Figyelt kérdés
Külső és belső tulajdonságokra lennék kíváncsi.Kort is írjatok.

2015. júl. 25. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Külső: fekete haj,zöld szem,sportos alkat

Belső:komoly,mindig hallgasson meg,hűséges együttérző

2015. júl. 25. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez mind teljesen mindegy ha valakibe szerelmes vagy:)
2015. júl. 25. 12:53
 3/7 A kérdező kommentje:
szóval ne féljek elhívni egy lányt randira akkor sem ha tudom pl.nem vagyok az ideálja?
2015. júl. 25. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Külső: ez szinte mindenkinek változó, nekem pl a fekete haj és a fekete szemek nagyon bejönnek :3

Belső: hűséges, intelligens, megbízható, talpraesett :)

Nyugodtan hívj el egy olyan lányt randira, akinek nem vagy az ideálja, mert a szerelemben a belső tulajdonságok nagyon számítanak :)

Ha pl én találok egy kinézetre olyan srácot, amilyet fent már említettem, és kiderül, hogy bunkó, akkor nem mennék el vele randizni, de ha egy kék szemű szőke srác hívna el (egyáltalán nem az esetem), akinek olyan belső tulajdonságai vannak, mint amiket szintén említettem, akkor vele már inkább elmennék :)

Remélem tudtam segíteni :)

2015. júl. 26. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:

4. vagyok, bocs, a kort elfelejtettem

17/L

2015. júl. 26. 22:56
 6/7 anonim válasza:

Külső változó:)

Belső: intelligens, művelt, vicces, kedves...

2015. júl. 27. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Műveltség alatt mit értetek?
2015. aug. 7. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!