Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barna hajú és barna szemű lányok általában vonzódnak a szőkésbarna hajú, kék szemű srácokhoz?
Figyelt kérdés
Én ilyen srác vagyok, és nagyon tetszenek a barna hajú, barna szemű lányok. Csak ilyen lányt tudnék elképzelni magam mellett valahogy. Ez az ideálom... Talán nem túl szép dolog ideált meghatározni, de ha egyszer ők vonzanak... Mit gondoltok, úgy nagy általánosságban bejönnek az északi típusú srácok nekik?2015. júl. 16. 15:56
1/9 anonim válasza:
Én szőke hajú kék szeműe fiú vagyok úgyhogy én is kiváncsi vagyok rá :D Én is imádom a barna szemű, barna hajú lányokat :)
4/9 anonim válasza:
Nálam nem..fekete haj,zöld szem a nyerő
5/9 anonim válasza:
barna hajú, barna szemű lány vagyok és nekem igen :)
17l
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, jól esik ez a sok pozitív visszajelzés. :)
2015. júl. 16. 16:36
7/9 anonim válasza:
Én barnahajú,és kék szemű lány vagyok,de nekem special bejön, gondolom a legtöbb lánynak is tetszik :D
8/9 anonim válasza:
nekem nagyon
barna hajú, barna szemű (majdnem fekete )vagyok
16l
9/9 anonim válasza:
Én pont ilyen lány vagyok és a válasz: határozottan! Sőt nekem a kék szem a gyengém. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!