Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez igaz?
Figyelt kérdés
A barátomnak tettem egy kijelentést, ami az én egyszerű életemre vonatkozik. Ez volt az; "Számomra, ami nem Budapest az vidék.:D" Ezt elmondta a szüleinek. Akik most azt mondják díszp*cs@ vagyok. Szerintetek ez igaz? Mi a véleményetek?2015. júl. 23. 12:56
1/11 Noren1989 válasza:
Hát, egészbiztos nem írnék neked privátot.
25/F
2/11 A kérdező kommentje:
Most ez, hogy jött ide?
2015. júl. 23. 13:00
4/11 anonim válasza:
Alapvetően ha nem megyünk bele, hogy agglomeráció mennyire hova tartozik és a vidéket nem pejoratívan használtad, hanem csak minőség jelzőként, akkor még igazad is volt...
Ha pedig megvetően "levidékizel" egy csömörit, akkor meg szimplán bunkó vagy. De hogy ennek miköze a díszplcsasághoz, na az jókérdés...
5/11 A kérdező kommentje:
Dehogy "levidékiztem". Nem mmegvetően értettem. Kifejezetten szeretek vidéken lenni... Ezért nem értem. A szüleim is pl. falun nőttek fel. Én is rengeteg időt töltöttem ott. Éppen ezért is tettem ezt a kijelentést.
2015. júl. 23. 13:22
6/11 anonim válasza:
Akkor szerintem csak egy félreértés és ők úgygondolják, hogy pejoratívan használtad a "vidék" kifjezést, holott (részben) igazad van egyébként.
7/11 anonim válasza:
akkor New York, London, Los Angeles...stb is vidék??
8/11 anonim válasza:
#7 Persze sőt a marslakók pedig a vidékiek, ne legyél már értetlen, magyar viszonylatokról van szó, egyébként értelmét veszti a fogalom használata.
9/11 anonim válasza:
Vidékiként mondom, hogy ez elég bunkón hangzik így, még ha nem is az volt a célod... Ha a barátod szülei vidékiek, akkor szerintem egy életre elszúrtad velük a jó kapcsolat lehetőségét.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem voltál bunkó. Én debreceni vagyok és végül is nekem azt kell mondanom, hogy ami nem Debrecen az vidék. Mert mindig úgy van ha laksz egy adott helyen akkor ami nem az a hely az neked vidék. Mondjuk ehhez a hangsúly is sokat tesz hozzá, hogy bunkó voltál-e vagy sem, meg a verbális jelek. L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!