Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kinek adnátok igazat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek adnátok igazat?

Figyelt kérdés

Ha megbántom a barátnőm, mondom neki hogy facebookon írja le mi a baj, beszéljük meg rendesen. De ő mindenképp telefonálni akar, amit én utálok. Ezért nem veszem fel neki, és ekkor kiakad, hogy ő normálisan akarja megbeszélni telefonon. Ilyenkor még jobban összeveszünk..lehet hogy megtudnánk beszélni telefonon is, de én nem akarom. És akkor azzal jön, hogy annyira nem érdekel a baja, hogy felvegyem. Amikor érdekel, de nem akarok telefonálgatni. Le is lehetne írni nem?

Szerintetek melyikőnknek van igaza?

20/F

2015. júl. 22. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem személyesen kellene, de gondolom az nem opció.
2015. júl. 22. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
A barátnődnek adok igazat. Most az egyszer nem kibírsz egy telefont? Elvégre a kapcsolatotok a tét. Csak hívd fel és beszéljetek egy 10 percet. Hidd el sokkal jobb mint facebookon. Semmi gond azzal hogy nem szeretsz telefonálni és inkább leírnád de ha már ő hív fel akkor ne tedd le neki :D. Bírd ki :D.
2015. júl. 22. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Barátnődnek, igaza van... sőt, ezt személyesen kéne, ennyit igazán megtehetnél ha szereted...hogy várjon el így tőled bármit?
2015. júl. 22. 13:33
 4/5 A kérdező kommentje:

hát bármiben számíthat rám, de ilyenkor csak kiabál aztán nem látom sok értelmét hallgatni hogy veszekszik.

persze személyesen szoktuk leginkább csak ha már este van vagy már nem tudunk találkozni akkor van ez, mivel nem egy városban lakunk

2015. júl. 22. 16:20
 5/5 anonim válasza:
Ha igy folytatod elveszited...en is igy voltam a baratommal es baszott felvenni a telefont aztan egyszer megelegeltem.A barátnődnek van igaza...19/L
2015. júl. 23. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!