Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális lányok vagy csak én vagyok ennyire vak?
Figyelt kérdés
Minden csaj akivel megismerkedek egy picit "defektes", pénzre menő, partyr.b.ncok. Volt 1-2 ilyen barátnőm, de borzalmasak. Én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy nem fogok ki egy normálisat sem?:D2015. júl. 19. 22:36
21/23 anonim válasza:
Csak az a baj kedves Kérdező , hogy az ilyen lányok tapasztalatom szerint mind vissza vannak szorítva mert most aza menő ha parti ribi vagy és nem az kívülről tudod Középfölde térképet Köd-hegységen innen s túl . És sajnos viszonylag kevés fiú maradt akit ez lenyűgöz agy legalább érdekel. De lehet hogy csak nekem vannak rossz tapasztalataim, ez esetben én kerek elnézést .
22/23 anonim válasza:
Csak az a baj kedves Kérdező , hogy az ilyen lányok tapasztalatom szerint mind vissza vannak szorítva mert most az a menő ha parti ribi vagy és nem az hogy kívülről tudod Középfölde térképét Köd-hegységen innen s túl . Valamint . sajnos viszonylag kevés fiú maradt akit ez lenyűgöz vagy legalább érdekel. De lehet hogy csak nekem vannak rossz tapasztalataim, ez esetben én kerek elnézést .
23/23 anonim válasza:
szia:) azért ugye tudod hogy ezek a lányok nem állnak úgymond minden sarkon.:) ugyanígy a normális fiúkat is nehéz megtalálni. Ja és igen vannak ilyen lányok!!! 16vagyok és lány, magamat is normálisnak tartom és a barátaim közül is jópárat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!