Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vannak még normális lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális lányok vagy csak én vagyok ennyire vak?

Figyelt kérdés
Minden csaj akivel megismerkedek egy picit "defektes", pénzre menő, partyr.b.ncok. Volt 1-2 ilyen barátnőm, de borzalmasak. Én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy nem fogok ki egy normálisat sem?:D

2015. júl. 19. 22:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkor máshol ismerkedj. Amiket leírtál messziről látszik. Olyannál próbálkozz akin nem látod ezeket a jeleket.
2015. júl. 19. 23:35
 12/23 A kérdező kommentje:
Bár szerintem ez köszönhető a stílusomnak is, kicsit pávás öltözködés(NEM ECSETHAJ) és leehet ezért is kerülnek...
2015. júl. 19. 23:38
 13/23 anonim ***** válasza:
Rossz lanyokkal ismerkedsz. De hogyhaa baratnoid ilyenek voltak akkor megis csak bejonnek neked ezek a lanyok. De mellekesen azert van meg nehany ertelmes lany is. 16L
2015. júl. 19. 23:42
 14/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, itt Pécs fele nem nagyon találkoztam..
2015. júl. 19. 23:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Ismerkedni se nagyon járok el, néha egy buli, de ott csak ilyenek vannak :/.
2015. júl. 20. 00:02
 16/23 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy akit te keresel az valószínűleg otthon van és épp egy könyvet olvas. Buliba nem nagyon lehet találni úgymond "normális" lányt. Valaki írta még a pincérlányokat akik szerintem tényleg rendben vannak,de persze mindenhol vannak kivételek...

Remélem mihamarabb találsz magadnak valakit ;)

2015. júl. 21. 01:28
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát én is. :D
2015. júl. 23. 23:42
 18/23 anonim válasza:
megértelek énse találok magamnak senkit de ne félj egyszer csak sikerül😜
2015. júl. 31. 00:01
 19/23 anonim válasza:
Én is normálisnak tartom magam :D minimálisan smikelem csak magam (szempillasp., alapozó), nem járok soha bulizni, inkább csak barátokkal vagyok, bár van köztük pár normálatlan.. drogot, alkoholt, cigit jóóó messziről kerülöm. átlagom is jó (akkor okos vagyok nem? :D ), imádom az állatokat, meg a természetet, rajzolásban/művészetben is van tehetségem, sokféle sportban kipróbáltam már magam, becsületesnek és őszintének is vallom magam.. ami rossz (szerintem), hogy eléggé nehezen nyílok meg, bújós vagyok és van egy kis egom, de nem akkora hogy ne lehetne elviselni :D bocs ezt a kis bemutatkozást... de kíváncsi voltam mennyire tartasz normálisnak :DD (több belső tulajdonsággal nem állhatok elő, mert mindenki mást hinne ha leírogatnám őket.. érted remélem :D)
2015. júl. 31. 19:49
 20/23 anonim ***** válasza:
Írj privàtot. 😊
2015. aug. 13. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!