Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Szakitsak-e vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szakitsak-e vagy ne?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, a Barátnőm 16 éves. Távkapcsolatban élünk,300 km-re egymástól. 7 hónapja vagyunk együtt,és általában havonta 3-4 napot taliztunk,de mióta megkezdődőtt a vakáció,azóta naponta talizunk( 2 hete ). Amig távol voltunk egymástól nagyon-nagyon sokat veszekedtünk,de azt hitttük h a távolság miatt van,és ha majd ittlesz akkor minden megváltozik,és minden rendben lesz. Ittvan 2 hete,és semmi se változott, ugyanannyit veszekszünk,és ez mindkettőnknek rossz. Én már próbáltam 2-3x szakitani,de mindig könyörgött , hogy ne tegyem., és énis úgy éreztem,hogy nem tudnám megtenni. Szerintetek mit tegyek? Szakitsak,vagy ne ? Vagy ,hogy oldjuk meg? Előre is köszönöm a normális válaszokat.
2015. júl. 17. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg a gondokat. Ha nem sikerül, akkor bizony jobb szakítani.
2015. júl. 17. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Ez miért a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriában van???
2015. júl. 17. 21:06
 3/8 A kérdező kommentje:
mert a másik ilyen téma a Szex volt,és ennek köze nincs a szexhez :)
2015. júl. 17. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Foggal körömmel harcoltok egy boldogtalan párkapcsolatért. Elég mazochisták lehettek ha önsanyargatással töltitek a délutánt. Szakíts vele, gondolj bele, mit veszítesz? Egy lányt az ország másik végéről aki megkeseríti a veszekedésekkel a napjaidat. Könyörgöm, nem vetted feleségül, jó esetben nincs közös gyerek, akkor mi a franc köt hozzá?

18/F

2015. júl. 17. 22:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Én se tudom,miért nem tudom megtenni .. köszi a vélemnényt :)
2015. júl. 17. 22:55
 6/8 anonim válasza:
4. Te sem küzdenél egy párkapcsolatért. Könnyebb el dobni, mint meg javítani valamit. Most akkor minden párkapcsolatát dobja majd el, mert veszekedés meg jelenik köztük? Először is mi az ami, miatt veszekedtek? Meg kell keresni a probléma okát, utána ki kell küszöbölni. 19/F
2015. júl. 18. 09:59
 7/8 A kérdező kommentje:
A viselkedesunk egymassal. ES sajnos mindkettonk ugy megszokta ezt a viselkedest,h mar nemtudunk valtoztani rajta.
2015. júl. 18. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves #6-os 4. vagyok.: De küzdenék egy párkapcsolatért, de nem addig amíg már vérnyomásgyógyszert kell szednem miatta. A mindennapos veszekedéseket igenis egyszerűbb eldobni mint javítgatni, pláne ha a csaj olyan messzi van. Természetes hogy küzdenék érte ha az illető a közelemben vagy épp velem egy házban lakna, de így felesleges és értelmetlen.
2015. júl. 18. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!