Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogyan mondanátok meg ezt a baratnődtöknek?
Figyelt kérdés
elég szar helyzetbe vagyok! Most ép 15éves vagyok van egy jo csajom nem szeretném el vezsiteni szeretem és ő is szeret éngem,persze nem anyira mert még csak 4honapja vagyunk egyut és nekem van egy problémám!!! kis koromban 8éves voltam barátkoztam egy Bisexualis gyerekel! és itt a falubeliek,ki találgatak dolgokat értitek mire célzok?? na,és ezt szeretném vele tisztazni de,hogy mondjam meg neki?! úgy szoktak mondani,hogy ""meg erőszakolt az a fiú mert bukik fiúkra lányokra értitek na?! de ez nem igaz! ezt szeretnem vele tisztazni,szerintetek,hogyan? :( kérlek megativukomat keruljuk,és a helyes irrasomat! telefonrol vagyok az újjaim kétszer akorák mint a betu a telefonon :D szoval csak egy tanacsot kérnék légyszive nagyon kérem! köszi előre is :(2015. júl. 13. 20:27
1/6 anonim válasza:
Vagyis akkor nem megerőszakolt, hanem közös megegyezés alapján történt? :D
3/6 anonim válasza:
Mondd neki, hogy "Teccessz nekem Zsanett!".
Egyébként meg csak simán mondd el neki! Ha nem akar hinni neked, akkor nem is szeret téged.
4/6 anonim válasza:
Mond meg neki ,hogy egy komoly dologról szeretnél beszélni vele és kérd ,hogy ne ítélkezzen míg nem mondod el neki az egészet.Ha szeret akkor megérti.De ha nem bízol meg benne 100%-ban akkor inkább ne mondd el nehogy to
5/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek irom:Nem,sehogy nem történt,semi,te falusi bohóc :)
2015. júl. 14. 12:05
6/6 A kérdező kommentje:
Lányok,ti ere,hogy reagálnátok,ha a pasitok ilyent mondana?
2015. júl. 15. 11:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!