Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mi lenne a helyes döntés?
Figyelt kérdés
Egy 4hónapja tartó kapcsolatom van. Már nem az igazi a kapcsolat,viszont a barátnőm azt mondja mindig hogy nagyon szeret meg hogy összeomlana ha szakítanánk. De én már nem szeretem, és egyre inkább kezd tetszeni egy másik lány (akivel egyébként baráti kapcsolatban vagyunk). Nem tudom mit csináljak mert nem szeretném ha a mostani barátnőm összeomlana. De így nem jó nekem a kapcsolat. (alig találkozunk csak hetente szinte, pedig egy városban lakunk!!!) Szeretnék segítséget kapni hogy helyesen döntsek. Úgy hogy mindenkinek a legjobb legyen.
Előre is köszönöm!
2015. júl. 10. 17:58
11/13 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha szakítanátok..bocsi de ez az igazság :/
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget. Egyébként én is erre gondoltam. Csak nem voltam benne biztos.
2015. júl. 10. 18:43
13/13 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem hogy szakítok vele.
2015. júl. 11. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!