Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mi lenne a helyes döntés?
Egy 4hónapja tartó kapcsolatom van. Már nem az igazi a kapcsolat,viszont a barátnőm azt mondja mindig hogy nagyon szeret meg hogy összeomlana ha szakítanánk. De én már nem szeretem, és egyre inkább kezd tetszeni egy másik lány (akivel egyébként baráti kapcsolatban vagyunk). Nem tudom mit csináljak mert nem szeretném ha a mostani barátnőm összeomlana. De így nem jó nekem a kapcsolat. (alig találkozunk csak hetente szinte, pedig egy városban lakunk!!!) Szeretnék segítséget kapni hogy helyesen döntsek. Úgy hogy mindenkinek a legjobb legyen.
Előre is köszönöm!
Kérd meg ,hogy találkozzatok többet.
Egyébként hány évesek vagytok?
Az én barátommal nem egy városban lakunk, de heti három találka minimum megvan... a legjobb az lenne ha le ülnétek és megbeszélnétek a dolgokat,és ha nem tud veled eleget találkozni,akkor nem is igazán vagy neki fontos(szerintem). A legjobb az lenne ha minél előbb megbeszélnéd vele...megkérdezhetem hogy hány éves vagy? :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!