Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családom nem fogadja el a barátomat, mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a barátommal, nekem ő az első. A szüleim, testvérem, mamám nem akarják elfogadni őt. A barátom szemébe természetesen nem mondják de nekem igen...és nagyon rosszul esik. Hosszú haja van, nagyon vékony testalkata, túl kisfiús arca és nagyon halk hagja, én pont az ellentéte vagyok. Èn már megszoktam de a család nem. Folyton ezzel piszkálnak és kezd elegem lenni. Mondtam már nekik, hogy az én dolgom és nem érdekel mit mondanak de valahol legbelül én is tudom, hogy nem illünk össze. 21 éves lesz nemsokára és semmi végzettsége, nem tudná megállni a helyét a világban annyira esettlen az anyja nélkül. Nagyon szerettem, de most már kezdek kiszeretni belölle nem csak a családom miatt, hanem azért is mert ennyire lányos, meg kezdem unni a hülye,egyszerű,primitiv kérdéseit. Az utolsó egy,egy és fél hónapban már többször felmerült a szakítás gondolata bennem, amit el is mondtam neki...azt mondta hogy ha én elhagyom akkor többet nem kell neki semmilyen nő. Nem akarom tönkre tenni az életét, az előző barátnője után nagyon sokat szenvedett és nem akarom, hogy nállam is ez legyen. Mit csináljak? Kérlek adjatok valami tanácsot. Szakítanom kéne vele? Vagy várjak még?2015. jún. 14. 09:13
1/2 anonim válasza:
Össze se kellett volna jönnöd vele, mert neked se tetszik, ez a leírásodból egyértelmű.
2/2 anonim válasza:
Szia. Ha mèg nem szakitottál vele. -Faragj belőle Igazi Fèrfit! -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!