Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családom utálja a barátomat. Mit tegyek?
A családom azt szeretné ha szakítanánk a barátommal, mert volt egy idő amikor a barátommal zűrösebb időszakon mentünk keresztül és látták ahogy megviselt. Hiába mondom,hogy mi már ezt ketten megbeszéltük,mégis ellenségesek vele.
Ti mit tennétek? Nem akarok választani,mert a családomat és a szerelmemet is szeretem.
24/L
Az én családom is ilyen sose voltak elégedettek a pasijaimmal.:/
Nem tudsz mit tenni hallgass a szívedre.
De mi viselt meg?Megcsalt a barátod?
megértelek téged, de azért szüleidet is megértem, mert ők csak jót akarnak. Én mint lassan szintén szülő azt mondanám halgass a szüleidre, mert sajnos az ember szerelmesen sokszor nem lát tisztán a rózsaszín ködtöl. (persze ha a szüleid normálisak és nem bigottok, meg megtiltják, hogy kapcsolatod legyen)
szerencsére nálam ilyen nem volt, sosem volt problémás barátnőm, de láttam három kapcsolatot is ahol a szülők nagyon ellenezték a fiút és őszintén igazuk is volt mindhárom esetben, mert tényleg az adott lányok nem vették észre, hogy vagy: nincs jövő a kapcsolatban, vagy a srác csak kihasználja, vagy nem illenek össze, vagy boldogtalanok lesznek mellette. (az egyik most adta be a vállópert 2 gyerek mellett mert rájött, hogy boldogtalan a párjával és őszintén soha nem is volt az leszámítva az első nagy fellángolást ami 1-2 évig tartott és megvakította a lányt, és ez az évek alatt csak rosszabb lett. De ahogy hallottam a szülők foggal körömmel harcoltak, hogy otthagyja a pasit, mert látták, hogy nem hozzá való (és persze emiatt a lánynak csakazértis a pasi kellett, mert ne szóljanak bele), de amikor megszületett az első gyerek beletörődtek.
Tudom még ha nehéz is az egész, de legalább üljél le velük, fogd be a szád, meg se szólalj és hallgasd végig nyitott füllel, hogy mit is látnak őt. Felnőtt nő vagy, szóval viselkedj is úgy, bírd a kritikát és fontold meg a tanácsokat azoktól akik 100% a te boldogságodat akarják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!