Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jogos a felháborodásom? 16/f (Bővebben lent)
Nagyvonalakban annyi lenne, hogy...6 hónap együttlét után barátnőm, nagynehezen kinyögte, hogy szeret..de csak mint barátot. Ez eleve elég szarul esett, hiszen én teljes szívemből szerettem őt.. Aztis mondta, hogy ő nem tud szerelmes lenni..erre szakítás után egy héttel elkezdi nekem mondani, hogy szerinte szerelemes lett valami felnőtt csávóba.. Maajd, ma közli velem, hogy rosszkedve van, én hülye rákérdeztem hogy miért. Elmondta, hogy csókolózott a leendő tanárával..(+ azt mondta hogy úgy csókolózott vele mint ha a legjobb barátja lett volna, az csak ráadás h tanár). Egyáltalán nincs tekintettel arra, hogy nekem ez mind rosszul esik és még azt mondja, hogy ÉN! bántom őt lelkileg.. o.o Egyszerűen nemértem őt..a szakítás sem érdekelte, semmi baja sem volt miatta..és nem érti miért esik ez rosszul nekem. Ugyanakkor úgy érzi nem tett semmi rosszat..
Szerintetek jogos a felháborodásom? Igen..tudom, azt csinál amit akar mert nem vagyunk már együtt..de akkoris.
Elnézést, ha hosszú lett és köszönöm annak aki elolvassa.
Jó lenne hallani a másik fél véleményét is, de azok alapján amit leírtál, én a helyében még örülnék is, hogy csak ennyi.
Amúgy meg most komolyan. Fél év után azt mondja, hogy nem szerelmes, nem is volt az. Akkor mégis minek volt Veled?
próbálgatja a szárnyait. hidd el, kiégett egy ember lesz 10 év múlva, mégha ez most neked nem is segít semmit.
nagyon határozott véleményem, hogy ideje a csajt elfelejtened és másfelé nézelődni, felháborodni egy ilyen lányon egyszerűen nem éri meg.
Igazad van kedves #3-as.
Igyekszem, amennyire csak lehet. Előbb-utóbb úgyis túlleszek rajta. Csak nem gondoltam volna hogy..valakit ennyire ne érdekeljen a másik érzései.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!