Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Bunkóság volt így szakítani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság volt így szakítani?

Figyelt kérdés

Facebookon szakítottam vele, de úgy , hogy előtte írt 2 oldalas szöveget, és kb. rákérdezett, hogy akkor most folytassuk vagy ne. És akkor mondtam neki, hogy vége.

Ez gerinctelenség volt? Ha találkozunk akkor is szakítunk, de ha már rákérdezett, akkor meg minek találkozzak vele?

2015. jún. 7. 11:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Háát sokaknak ez bunkóságnak számít, de végülis ő kérdezte meg és te csak őszintén válaszoltál neki. Ha találkoztok akkor is megbeszélitek hogy vége, szóval az lesz a végleges...

Lehet azért akar találkozni veled, mert hallani is akarja tőled.

Az én volt barátom is facebookon szakított velem, de ő elég bunkó volt, amiket és ahogy írt. Nekem nem az volt a baj hogy facebookon szakított, hanem az ahogy beszélt velem.

2015. jún. 7. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!