Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom h ilyen hulyeseg miatt nem lehet feltekeny az ember de en megi. Mit tegyek? Tobbi lent
Legjobb barátnő mi!
Hát akinek ilyen barátai vannak annak tuti nincs szüksége ellenségre!
Kérdezd meg a barátnődet, hogy hogyhogy még mindig beszélnek, elvégre megkérdezte azt, ami érdekelte.
És a barátodtól is tudakold meg, érdekli-e a csaj, vagy miért beszél még vele.
"Ez elég gyanús.Kicsit olyan mintha tényleg érdekelné a barátod"
"Legjobb barátnő mi!
Hát akinek ilyen barátai vannak annak tuti nincs szüksége ellenségre!"
"Kérdezd meg a barátnődet, hogy hogyhogy még mindig beszélnek, elvégre megkérdezte azt, ami érdekelte."
Most mondjatok meg nekem oszinten, hogy miert ne beszelhetnenek? Tilos? Kerdezo szerintem az osszes lanyt, aki valaha valamilyen oknal fogva akar csak ranezett, old meg oket. Csak a biztonsag kedveert.
Nyugodtan lehet lepontozni.
Utolso! Nem utolso sorban. Persze. Lehet némi tulreagálás a kérdezö részéről. De az álnaivitás se segit.
Messze nem arrol van szó, hogy ne lehetne beszélgetni másnevüvel.
Viszont nem is egyértelmü a helyzet amit teremtett a barátnö. Mondjuk. Van egy barátom. Összejövök egy lánnyal. Hát nem igazán szeretném ha kiderülne hogy a hátam mögött kezd el vele beszélgetni. Miért a tudtom nélkül kereste meg. Ez igy elég alibizésnek tünik, hogy egy fiu utan érdeklődött.
Találkozzunk hármasban! Kérdezze meg ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!