Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert van itt ennyi irigy es...

Miert van itt ennyi irigy es feltekeny ember?

Figyelt kérdés

Valaki kiirt egy kerdest a topicba azzal kapcsolatban, hogy ki mennyibol el, kinek mekkora lakasa van, stb, stb.

Valo igaz, hogy az atlagnal jobban elunk, hogy nagy lakasunk van, sok penzunk, stb, de teljesen korrekten valaszoltam, mindenfele felvagas es nagykepuseg nelkul. (mert nem vagyok az, sot, pontosan tudom, milyen nelkulozni)

Megis mindenki lepontozott! Es ezt nem eloszor tapasztalom ilyen kerdeseknel a tehetosebbekkel szemben. Persze, nem az eletem mulik a szazalekomon, nem is az erdekel, hanem hogy egyszeruen miert kell ezt csinalni?! Ennyire savanyu a szolo, hogy valaki jobban el? Miert kell kvazi lenezni azt, aki tehetosebb? Miert?

2013. dec. 25. 20:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%

Nem biztos, hogy irigyek. De a tehetősebbek nagy többsége nem tisztességes munkával lett tehetős.

A vállalkozók többsége kihasználja az embereket, nem jelenti be őket, nem fizeti ki a bérüket stb.

Ezt azok, akiket érint nehezen viselik el.

Akiknek rossz tapasztalataik vannak, azok könnyen általánosítanak.

2013. dec. 25. 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
33%
Ha egy alapvetően szegény országban valaki minden alkalmat megragad arra, hogy tudassa a világgal, hogy ő milyen jól él, az visszatetszést kelt az emberekben. Ennyi. Az ilyen 'savanyú a szőlő' tipusú megjegyzésekkel csak rontasz a megítélésen. Ha meg válaszolsz egy ilyen provokatív kérdésre, sőt, még ki is írsz egy újabbat, tovább feszegetve a húrt, egyértelműen jelzi, hogy bizony van benned jó adag felvágás.
2013. dec. 25. 20:47
 3/13 anonim ***** válasza:

jaaj, ne foglalkozz a pontozással :) tök hülyeség.

valaki csak dacból, valaki szórakozásból is lepontoz.

volt olyan, hogy leírtam egy TÉNYT, és lepontoztak

(hogy a pampers pelusban van kemikália - de rá is van írva a csomagolásra, és mégis lepontoztak - tök nevetséges)

én ilyenkor arra gondolok, le-sza-rom, ha túl kevés a %-om, majd csinálok új reget.

szóval ezen a lepontozáson inkább nevessél :)

a másik része pedig - igen, sajnos tényleg irigyek és féltékenyek egynéhányan, ez olyan "dögöljön meg a szomszéd tehene is" - de szerencsére nem a többség ilyen.

ezeken az embereken nem kell bosszankodni. nekem az a meglátásom, hogy MINDEN ROSSZINDULAT ÉS GONOSZSÁG MAGÁBAN HORDOZZA A BÜNTETÉSÉT. - vagyis az irigy ember sose lesz elégedett, hisz nem tud az lenni, mivel irigy, a gonosz pedig sose boldog, mert mindig találkozik majd olyan dologgal, ami jó, és akkor bosszankodhat, hogy nem rossz. (na ezt jó megaszondtam) :)

szóval ne akadj ki a negatívoskodásokon, legyél büszke és legyél hálás, mert az élet jót adott neked, és kívánj ilyen jókat másoknak is, és bízd rá az életre a gonoszkodók büntetését! :)

2013. dec. 25. 20:49
 4/13 A kérdező kommentje:

3as, koszonom, vegre valaki :)

Kettes, egyebkent meg odairtam, hogy kulfoldon elek, azt nem, hogy hol, de egy igen gazdag orszagban, de nem is ez erdekel. Ezt a kerdest sem azert irtam ki, hogy felvagjak a havi keresetunkkel.

Egyszeruen felduhit a rosszindulatusag es az irigyseg. Ennyi.

2013. dec. 25. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Ezért kérdeztem meg e kérdés kiírójától, hogy miért érdekli, hogy ki milyen körülmények között éss mennyiből él. De, persze nem válaszolt. Hülye kérdés, maradjunk annyiban, nem tudom mit változtat mások életén, hogy én mennyiből és milyen házban élek és hány gyereket nevelek. Szerinted mire jó egy ilyen kérdés? Különben meg ha külföldön élsz akkor felesleges volt forintban megadni a havi jövedelmeteket, mert a te esetedben teljesen irreleváns, hogy egy más gazdaságú, más fejlettségű országban mennyi a jövedelmed. Teljesen mások a viszonyok.

Tényleg szerinted mire jó egy ilyen kérdés?

2013. dec. 25. 21:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mire jo a kerdes. De ha boldog lesz attol, hogy valaszolok, akkor miert ne?
2013. dec. 25. 21:16
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Azert azt tegyuk hozza, hogy ha vki azt valaszolja, hogy 2 minimalberbol elnek 2 gyerekkel, azt is ugyanugy lepontozzak, sot meg a vilag legnagyobb idiotajanak es felelotlenjenek is titulaljak. Teljesen mindegy, hogy milyen kerdesre milyen valaszt adsz, ugyis jon egy ... es lepontoz, mert ezt elvezi. Nem az irigyseg, meg a feltekenyseg dominal, hanem az idiotizmus. Ne vedd magadra es kesz. En sem teszem, pedig lathatod a szazalekomat. :-)
2013. dec. 25. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:

"A vállalkozók többsége kihasználja az embereket, nem jelenti be őket"

Amíg van olyan aki elvállalja a fekete munkát, addig lesz is aki alkalmazza őket. Ha senki nem fogadná el nem lenne, csak hát ugye sok esetben azért ez a dolgozónak sem olyan rossz üzlet.

2013. dec. 25. 21:48
 9/13 anonim ***** válasza:

A dolgozonak nem rossz uzlet? Nana, mivel igy van mit ennie. Ha nem vallalna el, akkor meg mehetne a hid ala... Amig a fonoksegnek (mert ez nem csak kis vallalkozasoknal all fenn) nem lesz lelkiismerete, addig ez a dolog nem fog valtozni.

Na de azt tovabbra is allitom, hogy nem a puszta feltekenyseg vezerli a lepontozokat, hanem az idiotizmus.

2013. dec. 25. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Miért mert nem vonja belőle a bank esetleges hitelt, gyerektartást automatikusa, segélyt is felveszi nem kell az ámitás.
2013. dec. 25. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!