Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert van itt ennyi irigy es...

Miert van itt ennyi irigy es feltekeny ember?

Figyelt kérdés

Valaki kiirt egy kerdest a topicba azzal kapcsolatban, hogy ki mennyibol el, kinek mekkora lakasa van, stb, stb.

Valo igaz, hogy az atlagnal jobban elunk, hogy nagy lakasunk van, sok penzunk, stb, de teljesen korrekten valaszoltam, mindenfele felvagas es nagykepuseg nelkul. (mert nem vagyok az, sot, pontosan tudom, milyen nelkulozni)

Megis mindenki lepontozott! Es ezt nem eloszor tapasztalom ilyen kerdeseknel a tehetosebbekkel szemben. Persze, nem az eletem mulik a szazalekomon, nem is az erdekel, hanem hogy egyszeruen miert kell ezt csinalni?! Ennyire savanyu a szolo, hogy valaki jobban el? Miert kell kvazi lenezni azt, aki tehetosebb? Miert?

2013. dec. 25. 20:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik válasz a Tiéd, de ha a havi 4 milliós kereset az, akkor azon nekem is fenn akadt a szemem. Nem vagyok irigy, nem nélkülözünk, de egy átlag embernek ez elképzelhetetlen, mikor 5 év alatt nem kap ennyit kézhez. Ha tudod, milyen nélkülözni, akkor megérthetnéd a másik oldalt és nem azon kattogni, hogy miért nem értenek meg. Azért, mert nagyon sokan több műszakban, minimálbérért dolgoznak és tényleg nehéz elhinni, hogy becsületesen meg lehet keresni ennyi pénzt.
2013. dec. 25. 22:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Na, én pont ezért nem válaszoltam az adott kérdésre. Tudtam, hogy marakodás lesz. Átlagon felüli a jövedelmünk, de ha leírnám rögtön letámadnának. Pedig erre vonatkozott a kérdés.

De már megtanultam, hogy ha nem akarsz támadási felületet adni, akkor kerülni kell az ilyen kérdéseket.

Bár, lassan már semmire sem lehet válaszolni, mert az élő fába is belekötnek sokan!

2013. dec. 26. 01:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Én elvből nem válaszolok az ilyen kérdésekre. Ez mire jó? Mit szűr le ebből a kérdező? Ennek semmi értelme, ez csak merő kíváncsiság.
2013. dec. 26. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!