Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megcsalt a barátnőm, vagy mi történt? :o
Összejöttem egy lánnyal. Már 4 éves kapcsolatot ápolunk.
Másnap, mikor beértem a suliba,
Megláttam egy másik fiúval csókolózni.... Nem hittem a szememnek. Elköszönt a gyerektől. Azt hitte nem láttam .. Pedig nagyon is. Odamegy hozzám, és azt mondja a képembe. Meghívsz megint BigMac-ra?
-------------------------------------------
Most a leírottak alapján válaszoljatok már nekem.
Most megcsalt,vagy kihasznál? :/
Most látom 2-jára, hogy csókolózik ugyanazzal a gyerekkel.
Ha másodjára látod mással csókolózni, akkor mi itt a kérdés?
"Most megcsalt,vagy kihasznál?" Mindkettő!
Nemár mondd, hogy csak kamu a kérdés és nem vagy ennyire hiszékeny. :D
Az a csaj egy k. cseszett k. rva aki csak kihasznál. Értem én, hogy négy év meg stb de hidd el egy ilyen csajt elveszíteni nem nagy veszteség...
Igazad van. Bár még fáj. De továbblépek. Mindig leszart engem, meghívatta magát,.. stb. Volt, mikor kért tőlem 200 FT-ot, mert nem volt elég arra a pénze, hogy megvegye azt a szedres rágógumit, amit ""annyira"" de "annyira" megakart venni.
---------------
Na tessék.. skypen beszéltem beszéltem vele. Most meg sír, hogy ez nem igaz, mást láttam meg, biztos nem ő volt az, fúú.. Biztos olyan hülye vagyok, hogy ne vegyem észre. Főleg, mikor fordult, teljesen látható volt, arca,ruhája,stb. Egyébként is, arról a sok sminkről ami rajta van úgy is, így is felismerem.
4 Évet úgy értem, hogy 1 nap beszéltünk kb. 1 órát. Volt, mikor nem is mertem oda menni hozzá, mert ott voltak azok a fiúk is, akiket mindig láttam vele. Haverjaim is eléggé kiakadtak ez végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!