Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarnak engem ennyire az exei? 17/L
Engem is zavarna, ha a barátnőm ezt csinálná (különösen ismerve a fiúkat...), de szerintem ha annyit megemlítesz neki, hogy rosszul esik, vagy hogy ilyenkor rossz kedved van, annyinak elégnek kéne lennie. Balhét nem érdemes csapni belőle, mert akkor csak te leszel a "féltékeny hülye". Szerintem a legokosabb, ha nem firtatod a dolgot, remélhetőleg nem csal meg, ha meg kiderül, akkor hát sajnálom, de nem nagy kár érte.. Esetleg ha van rá lehetőséged, lógj te is fiú haverokkal, hadd egye őt is a fene :D
20/F
Hülyére vesz.
Nem igaz, hogy ennyire nincs eszetek...
Tipikus félresiklott gondolkodás, a féltékenység csak akkor zavaró ha ok nélkül történik.
Nem tudom valaki elmagyarázta elmutogatta elénekelte-e neked egy normál párkapcsolat kvintesszenciáját, de ha a te barátod az exeivel járogat el meg dumálnak rendszeresen akkor az a másik fél magasról lesz@rása, az, hogy ezeket minimalizálja és ne teremtsen félreérthető helyzetet teljesen és totálisan jogos elvárás egy párkapcsolatban.
De hát a te életed..., úgyhogy sok sikert hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!