Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan oldja meg az ottalvást?
Figyelt kérdés
Baratnom 17 éves, én 18, 2 éve vagyunk együtt. De a szüleink nem igazán engedik, hogy egymasnal aludjunk. Ami nagy hülyeség, mert tényleg csak aludnánk. Ami pedig meg akarunk tenni, így is megtesszük.tegnap 22:41
1/5 anonim 

válasza:

Hát ha van vendégszobátok, akkor kiosonsz hozzá és kész. Nem hiszem, hogy meg tudod változtatni a véleményüket. Engem sose tiltottak a fiúktól.
2/5 anonim 

válasza:

Búvóhely. Keress rá. Linkelni nem merem, mert akkor lehet törlik.
Búvóhelyek vannak Budapesten és országszerte is. Jól felszereltek a lakások, megvan bennük ott minden ami kell.
3/5 anonim 

válasza:

2# burkoltan, de megírta, hogy nem a szex miatt akarnak együtt aludni.
Ennyi idősen nekem sem mindig engedték, hogy a barátomnál aludjak, főleg nem iskolaidőben, olyankor csak hétvégén mehettem. Neki meg pláne nem engedte a bolond anyja, hogy másnál aludjon semmikor. Aztán addig ment a cirkusz, míg kapott külön szobát, aminek külön bejárata volt, így titokban ott tudtam lenni. Wc-re menni volt nagyon macerás, hogy nehogy meglássanak :D
5/5 anonim 

válasza:

Megvárni míg a csaj 18 lesz és szobára menni. Igen, csak aludni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!