Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedik?
Kérdező: a szüleid nagyon féltenek, ez természetes. Próbálj meg velük beszélni kicsit később. Ha látják, hogy elég érett vagy, és a barátod is az, akkor idővel engedni fogják. Gondolom, szeretnék, ha nem esnél ki egy terhesség miatt a középsuliból.
A másik oldalról nézve - nyilván le leszek pontozva - , de szerintem ezt lehet másképp is csinálni.
Tizenévesen 5 évig jártunk az első párommal. 17 évesek voltunk, amikor először megengedték, hogy együtt aludjunk, de ezt megelőzte egy alapos beszélgetés mindkettőnk szüleivel. A kikötés az volt, hogy csak 1-2 hétvégén, és csak úgy, ha nem leszünk hülyék és védekezünk.
21 évesen szakítottunk, egyszer sem estem teherbe, mindig vigyáztunk egymásra.
Mindketten egyetemet végeztünk, neki és nekem is csak házasság után lett gyerekünk.
Sok múlik a szülők hozzáállásán, és rendben van, hogy féltik a gyerekeiket, de a kamaszok nincsenek fából. Ha nem engedik nekik az együtt alvást, megoldják más, esetleg sokkal kényelmetlenebb, kellemetlenebb körülmények között. Arról nem beszélve, hogy így se a lány, se a fiú soha nem fog merni / tudni őszintén beszélni ilyen dolgokról a szüleivel. Ha baj történik, az apuka és anyuka az utolsók között fogja megtudni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!