Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem engedik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedik?

Figyelt kérdés
Lassan 17 évesek vagyunk a barátommal. 11 hónapja alkotunk egy párt. Megkérdeztem anyukámat aludhatok-e náluk, de egyből nemet mondott. Ti megengednétek az ennyi idős lányotoknak?

2022. nov. 7. 07:06
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%
Én megengedném
2022. nov. 7. 07:42
 2/28 anonim ***** válasza:
66%
Tehát még 16 éves vagy. A majdnem 17 az még 16. Egy gyerek. Gondolom anyukád ismeri milyen értelmi szinten vagy és nem akarja hogy 16 évesen terhes legyél valami agyatlan kisfiútól.
2022. nov. 7. 07:49
 3/28 anonim ***** válasza:
74%
azért nem engedik, mert ez egy újabb alkalom, hogy lefeküdj vele...
2022. nov. 7. 08:01
 4/28 anonim ***** válasza:
62%
Mi értelme van az ottalvásnak? Dugni amúgy is tudtok, ilyen idős srácnak egy kényelmetlen ágya van amiben el sem fértek ketten, jön a rinya h jaj nem merek fosni mert mi van ha meghallja, nem merek fingani ezért begörcsölve fekszek egész éjjel stb. Mi ebben a jó?
2022. nov. 7. 08:41
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk ezt sosem értettem. Aki akarja és kívánja úgyis meg fogja oldani, ottalvástól függetlenül. Két kezemen nem tudnám megszámolni hány gimis csaj bugyiját marcangoltam le suli után talizva, vagy hétvégén az otthon beharangozott shopping helyett.
2022. nov. 7. 08:42
 6/28 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom azért nem engedik, mert féltenek. Próbálj esetleg beszélni velük, de ha nem engedik, akkor oldjátok meg máshogy az intim dolgaitokat.
2022. nov. 7. 09:18
 7/28 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező: a szüleid nagyon féltenek, ez természetes. Próbálj meg velük beszélni kicsit később. Ha látják, hogy elég érett vagy, és a barátod is az, akkor idővel engedni fogják. Gondolom, szeretnék, ha nem esnél ki egy terhesség miatt a középsuliból.

A másik oldalról nézve - nyilván le leszek pontozva - , de szerintem ezt lehet másképp is csinálni.

Tizenévesen 5 évig jártunk az első párommal. 17 évesek voltunk, amikor először megengedték, hogy együtt aludjunk, de ezt megelőzte egy alapos beszélgetés mindkettőnk szüleivel. A kikötés az volt, hogy csak 1-2 hétvégén, és csak úgy, ha nem leszünk hülyék és védekezünk.

21 évesen szakítottunk, egyszer sem estem teherbe, mindig vigyáztunk egymásra.

Mindketten egyetemet végeztünk, neki és nekem is csak házasság után lett gyerekünk.

Sok múlik a szülők hozzáállásán, és rendben van, hogy féltik a gyerekeiket, de a kamaszok nincsenek fából. Ha nem engedik nekik az együtt alvást, megoldják más, esetleg sokkal kényelmetlenebb, kellemetlenebb körülmények között. Arról nem beszélve, hogy így se a lány, se a fiú soha nem fog merni / tudni őszintén beszélni ilyen dolgokról a szüleivel. Ha baj történik, az apuka és anyuka az utolsók között fogja megtudni.

2022. nov. 7. 10:02
 8/28 NTBS ***** válasza:
69%
Azért, mert féltenek.Ez egy teljesen normális dolog. Jót akarnak neked, mégha most nem is így látod.
2022. nov. 7. 17:35
 9/28 anonim ***** válasza:
24%
Nem engedném meg, csak az a baj, hogy te már megengedted neki, pedig önérzetesnek kellene lenned, és csak olyannal lefeküdni, nem most, majd egy-két év múlva, aki ki tudja várni azt az időt, tehát biztos lehetsz benne, hogy téged akar, nem csak a lefekvést.
2022. nov. 8. 09:28
 10/28 Senior Séf ***** válasza:
77%
Mert ők is voltak 16 évesek, és nagyon is jól tudják, hogy milyen őrültségekre képesek az elszabadult hormonok.
2022. nov. 8. 18:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!