Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem engedik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedik?

Figyelt kérdés
Lassan 17 évesek vagyunk a barátommal. 11 hónapja alkotunk egy párt. Megkérdeztem anyukámat aludhatok-e náluk, de egyből nemet mondott. Ti megengednétek az ennyi idős lányotoknak?

2022. nov. 7. 07:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
20%

Látom a sok 16 éves lepontozott mindenkit. De csak súgom, hogy ha becsúszik a gyerek akkor azt nem a 16 éves fogja eltartani, hanem a szüleik. A másik hogy 16-17 évesen abortuszra menni elég kemény ám....

Na lehet ezt is lepontozni kistacskók.

2022. nov. 8. 18:31
 12/28 A kérdező kommentje:
Hátöhmm, a szexualitást meg lehet oldani úgy is, hogy nem alszunk együtt. Szóval ez egy eléggé gyenge indok. Ezt bárhogy meg lehet oldani, akkor is ha csak átmegyünk a másikhoz. Ez pedig engedett. Rendesen tanulunk, mindketten sportolunk, emellett jogsira készülünk és nyelvvizsgánk is van. Nekem csak angolból, neki emellett németből is. Ergo nem vagyunk tanulatlanok, és a barátomat sem nevezném ,,agyatlan kisfiúnak". Az értelmes válaszokat köszönöm.
2022. nov. 9. 15:43
 13/28 anonim ***** válasza:
92%

A szülők maradiak és magukból indulnak ki. Védekezni meg úgyis védekeztek, aki nemi életet él, az a gumit is tudja használni.

Én 18 voltam, a barátnőm kicsit idősebb, de ha náluk voltunk, az anyukája 5 percenként nyitott ránk kopogás nélkül, nem kérünk-e még sütit vagy üdítőt. A harmadik benyitás után úgy gondoltuk már nem jön és lekaptam barátnőm felsőjét, anyuci abban a pillanatban nyitott be, elnevettük magunkat és soha többé nem jött, azt mondta szóljunk, ha kell valami. :)

2022. nov. 10. 19:27
 14/28 anonim ***** válasza:
13.as válaszoló hát az anyuka eléggé bunkó és tiszteletlen volt.Nagyon gáz ha csak úgy mindenféle kopogás nélkül be nyit.Én akárhányszor a páromnál voltam mindig tudtak a szülei kopogni.Meg milyen már az hogy 5percenként rátok nyít,ezt direkt csinálta.Szánalmas.
2022. nov. 15. 13:08
 15/28 A kérdező kommentje:
kopogni itt is kopognak. csak nem értem hogy a nappali együtt töltött idő miben más mint egy éjszaka...
2022. nov. 20. 16:50
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"anyuka eléggé bunkó és tiszteletlen volt"

Anyuka vallásos, maradi és ebből adódóan aggódó volt. De utólag, sok év távlatából már csak nevetünk az egészen. :)

2022. nov. 20. 17:40
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

"nem értem hogy a nappali együtt töltött idő miben más mint egy éjszaka..."

Csak annyiban, hogy ott az egész éjszaka a rendelkezésetekre áll rosszalkodni, nem csak 1-2 óra, mint délutánonként. De valamiért nem bíznak bennetek, valószínűleg a barátodat nem tartják elég érettnek az együtt alváshoz sem a te szüleid, sem az övéi. Amelyik szülőd lazább, őt próbáld megfűzni, vagy próbálj valami alkut kötni, például, hogy a téli szünetben egyszer megengedjék, vagy minden második szombaton, vagy ilyesmit. Kezdetnek aludjatok együtt olyankor amikor megengedik, mondjuk kora este, de úgy, hogy például nyitott szobaajtónál, hogy anyudék lássák, hogy nézd már, a két kölyök összebújva elaludt, milyen aranyosak. Hátha utána megengedik.

2022. nov. 20. 17:45
 18/28 anonim ***** válasza:
Az a egy két óra is elég arra hogy hancúrozzanak meg hogy egy gyereket csináljanak
2022. nov. 20. 18:30
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnád mennyi 13-14 éves gyerek él nemi életet, akkor nem sajnálnád ezt a 16-17 évesektől.

Egyébiránt meg csomó gyerek van, aki nem hogy nemi életet nem él 18 éves koráig, de még párkapcsolata sincs addig. Ellenben kap rengeteg bántást, megalázást a társaitól mondjuk a külseje, vagy az anyagi helyzete miatt...

2022. nov. 20. 19:09
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát sok szülőt sem értem,mi a francnak szül gyereket ha ennyire nem figyel rá.Ha én 13évesen éltem volna nem életet akkor pofont kaptam volna hogy le szakadt volna a fejem.
2022. nov. 20. 19:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!