Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenül együtt alvás?
Figyelt kérdés
Ti aludnátok/aludtatok már együtt a barátotokkal/barátnőtökkel meztelenül? Biztos vagyok benne hogy romantikus és hogy jó érzés, csak hogy ezt így hogy lehet kivitelezni a lánnyal/fiúval?2022. júl. 27. 23:57
1/16 A kérdező kommentje:
Kor lemaradt: 17
2022. júl. 27. 23:57
2/16 anonim válasza:
Igen, de nem igazán értem azt a részt, hogy "hogy lehet kivitelezni?". Le kell öltözni, le kell feküdni az ágyba, becsukod a szemed és alszol. Bocsi számomra ez teljesen újdonság, hogy ehhez tutorial kell. Kicsit pontosíts, ha nem erről van szó.
3/16 A kérdező kommentje:
Neem, nem ke tutorial 😂 köszi a válaszod
2022. júl. 28. 00:03
4/16 anonim válasza:
Egyet értek elsővel :D szóval én se értettem a kérdést :D Valószínű ha levetkőzol a srac is le fog ( ok amúgy is gyakrabban alszanak így ) , aztán meg is van :) A nagy melegben néha mi is így teszünk , főleg most hogy drága az áram és luxus a legkondi :DD amúgy viccen kívül, jó dolog, nem kell nagy ügyet csapni belőle, ahogy jól esik :)
5/16 anonim válasza:
Csak szólok, hogy a meztelen alvás nem higiénikus, ugyanis a szellentéssel egy kevés széklet is távozik. Szóval ha valakivel alszol, akkor...
6/16 Huszonegyedikszázad válasza:
Próbáltam de nem lett belőle alvás.
Viccet félre téve, nekem minimum bugyi kell. Úgy kényelmes. Hova tovább az ember testéből távoznak ilyen váladékok… abban akartok hemperegni?
Egy alsót azért vegyetek fel.
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
Én nagy melegben sokszor alszom így a barátnőmmel, viszont csak akkor érdemes ilyet csinálni, ha nagyon bíztok egymásban.
9/16 anonim válasza:
Persze! Romantikus, jó dolog, igazad van.
Mondjuk kell hozzá önuralom is, az biztos :)
10/16 anonim válasza:
Szex után a legjobb, összebújva meztelenül aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!