Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenül együtt alvás?
Figyelt kérdés
Ti aludnátok/aludtatok már együtt a barátotokkal/barátnőtökkel meztelenül? Biztos vagyok benne hogy romantikus és hogy jó érzés, csak hogy ezt így hogy lehet kivitelezni a lánnyal/fiúval?2022. júl. 27. 23:57
11/16 anonim válasza:
Én sem értem ezen mi nem megy. Mondod hogy meztelenül akarsz aludni, aztán alszotok. Nem értem mi a kérdés
12/16 anonim válasza:
Én aludtam barátnő, ismerős mellett meztelen. Én voltam csak meztelen, rajta bugyi polo volt.
13/16 anonim válasza:
Ha semelyik félnek nincs vele baja akkor tök jó. Most nem szexuális értelemben, de ez egy lelkileg nagyon közeli élmény, és nagyon jól el tudja mélyíteni a kapcsolatot. Igazából jobban feloldja bennetek a tabukat, ami mindenképp egy hasznos dolog.
15/16 anonim válasza:
Második voltam . Igazad van, valóban nem egészséges dolog, én is tudok róla.
De ezzel az erővel
Csokolozni sem szabad, mert több millió baktérium cserél gazdát, a tomegkozlekedesen se érj semmihez ( ott meg több ), és sorolhatnám . Rengeteg ilyen van, de néha belefér. Másrészt gyakran kell nem csak ágynemű huzatot, hanem takarot és matrac védőt is mosni (60 fokon) időnként kigozolni a matracot :)
Sajnos ha ilyeneken gondolkodunk, akkor kb minden intimitás amolyan veszély , anélkül viszont elég szegényes egy kapcsolat :)
De nem
Mondtál rossz dolgot. Ha azon felül figyelünk a higiéniára ( agy esetén amúgy is fokozottan kell), akkor néha lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!