A sportorvos egy másik sráccal együtt vizsgálta meg, a vizsgálat alatt mindketten meztelenül voltunk. Ez mennyire elfogadható?
Ha komoly a kérdés... Értem én, hogy egyesek nem szégyellősek, de hogyan lenne már ez normális dolog, hogy egy vadidegen emberrel együtt vizsgál meg az orvos miközben mindketten meztelenek vagytok? Nem csak a meztelenség, hanem alapból semmi köze a másik embernek az én rajtam végigcsinált vizsgálatokhoz.
Egyébként mit vizsgál a sportorvos a nemi szerveden, miért kell egyáltalán meztelennek lenni?
6: Itt nem arról van szó, hogy érzékeny/szégyellős-e az ember, abszolút nem erről beszéltem. Nem az a furcsa nekem, hogy az orvos lát meztelenül, hanem hogy egy random másik ember ott van. Egyébként is mi a francért vizsgálna egyszerre 2 embert, fókuszáljon rám, ha én megyek be.
Tegyük fel elmész urológushoz mert viszket meg kiütéses és 2 ismerősöddel együtt vizsgál meg, miközben mondja, hogy hát sajnos "xy" nemibetegséged van. Örülnél? Az egész város tudná utána. Nyilván extrém példa, de így talán érthető a problémám.
Azt, hogy minek vizsgálja a nemi szervedet azt csak mellékesen kérdeztem, mert nem értem miért. Ha szükség van rá valami miatt akkor nyilván oké. Bár ez hogy testfelépítésre kiváncsi... Alsónadrágban is bőven látja a testfelépítésedet.
5:
Pontosan, nagyon jól látod. Az egészségügyi adataid bizalmasak, titkosak, csak azzal oszthatóak meg, akinek engedélyezed, hogy megtudja. Az USA-ban ha ilyet mernének csinálni, több százezer dolláros kártérítésért lehetne perelni az orvost.
"Semmi probléma."
"Ez csak neked fura mert érzékeny vagy,és szégyellős "
És mit szólnátok, ha legközelebb a háziorvosotok kinézne a váróterembe és azt mondaná, hú nagyon sokan vannak, jöjjenek be kettesével a vizsgálatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!