Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az ottalvásos dologról?
17éves srác vagyok, lassan 18.
A barátnőm 15éves, és kb 3-4hónapja ismerjük egymást, amiből kb 2 hónapja vagyunk úgy igazán együtt.
A nyáron lennének olyan programok, amik után nem tudna haza menni a barátnőm, az ő szülei meg is engedték az ottalvást, viszont az én szüleim szigorúbbak.
Volt egy előző kapcsolatom, amiben többször aludtam már együtt a lánnyal, ezután két dologra tudnék következtetni.
Vagy megengedik,mert megbíznak bennem és tudják hogy nem volt sosem gond, vagy pedig úgy gondolják, hogy már a 2. Lányt hozom haza ittaludni, és akkor ez a téma off? Igaz, az előző kapcsolatom sem egy-ket hónapos volt, hanem 2 éves, ezt a kapcsolatot is hosszú távra szeretném, szóval az lenne a kérdésem, mi a véleményetek erről?
5ös nagyon jó tippet adott
Arról beszélj hogy aludni nem tudna hol és ezt a problémát szeretnéd meg oldani. Ha nagyon akadékoskodnak akkor vesd fel hogy nem együtt aludnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!