Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek erről az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akos4345 kérdése:

Mi a véleményetek erről az ottalvásos dologról?

Figyelt kérdés

17éves srác vagyok, lassan 18.

A barátnőm 15éves, és kb 3-4hónapja ismerjük egymást, amiből kb 2 hónapja vagyunk úgy igazán együtt.

A nyáron lennének olyan programok, amik után nem tudna haza menni a barátnőm, az ő szülei meg is engedték az ottalvást, viszont az én szüleim szigorúbbak.

Volt egy előző kapcsolatom, amiben többször aludtam már együtt a lánnyal, ezután két dologra tudnék következtetni.

Vagy megengedik,mert megbíznak bennem és tudják hogy nem volt sosem gond, vagy pedig úgy gondolják, hogy már a 2. Lányt hozom haza ittaludni, és akkor ez a téma off? Igaz, az előző kapcsolatom sem egy-ket hónapos volt, hanem 2 éves, ezt a kapcsolatot is hosszú távra szeretném, szóval az lenne a kérdésem, mi a véleményetek erről?

2022. júl. 12. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk fokozatos csináld, ne ottalvásra menjen először a lány, hanem mutasd be normálisan a szüleidnek, beszélgessenek, ismerkedjenek, legyen egy közös ebéd stb. Ha kapásból, ismeretség nélkül ottalszik nálad a lány, az a szüleid számára.. Nos, olyan, mintha egy qrvát vinnél fel.
2022. júl. 12. 16:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Volt itt már nálam a lány, ismerik a szüleim természetesen, úgy én sem mennék bele hogy még csak be sem mutattam
2022. júl. 12. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetöen a szüleid a lányt túl fiatalnak tartják
2022. júl. 12. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem még meg tőlük, mert nem szeretnék csalódni hogy nem engedik meg, viszont van egy olyan érzésem hogy nemet mondanak rá. Szimplán kíváncsi vagyok a véleményeitekre.
2022. júl. 12. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hangsúlyozd ki, hogy nem tudna hazamenni. Ne azt, hogy együtt szeretnétek aludni.
2022. júl. 12. 17:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom, szívesen meghallgatnék még pár véleményt
2022. júl. 12. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha aludtál már együtt más lánnyal, akkor minden bizonnyal most is meg fogják engedni.
2022. júl. 12. 19:15
 8/8 SaJt01 ***** válasza:

5ös nagyon jó tippet adott

Arról beszélj hogy aludni nem tudna hol és ezt a problémát szeretnéd meg oldani. Ha nagyon akadékoskodnak akkor vesd fel hogy nem együtt aludnátok.

2022. júl. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!