Szerintetek tényleg a közérzetemen múlik az, hogy van e étvágyam, vagy nincs? (Hosszu de légyszíves írjátok le a véleményeteket)
Hűha mikor megkezdtem azt hittem én írtam ki. UGYANEZ A BAJOM.
160 cm vagyok 43 kg és én sem hízok semmit, engem is többször vizsgálták van a bármi bajom, de semmi.
Sokan tanácsolták nekem h sportoljak rendszeresen az majd lendületbe hozz és jobb lessz az étvágyam is.
Az a baj hogy nekem is nagy hangulat ingadozásaim vannak...szerintem ez is lehet a baj. Mert ha szomorú vagyok egyáltalán nem vagyok éhes.
Ezen kellene változtatni nekem is neked is :-(
A stressz alapon fogyaszt. Tudom, én is voltam nagyon vékony, ám nekem el kellett szakadnom a toxikus családtól.
Átlagos agyturkász nem fog sokat segíteni, max kibeszéled magadból a dolgokat, ám a helyzet és tény nem fog változni.
Hacsak:
Változtass a gondolkodásokon és keress új embereket, barátokat ott helyben.
Az én baráti társaságom elég szétszórt, mégsem okoz gondot, mivel tartjuk a kapcsolatot és időnként szervezünk közös nyaralásokat.
Taiwan, lengyelo., magyaro., görög, németo. és hollandia - ennyire vagyunk szétszórtak.
Nekik is s neked is van saját életed, ha felesleges visszahúzó láncra vered magadat, csak önmagadat hátráltatod, amortizálod le.
Az igaz barátokra mindig számíthatsz s napjainkban szerencsések vagyunk, hogy itt van az internet, telefon stb.
Gondolj bele, nagyanyáink idejében 1 levélre rengeteget kellett várniuk.
Ha pedig összekapod magadat, ismerkedsz, új kötelékeket alakítasz ki, az a lelkedtől kezdve egészen a jövődben is előny lehet.
Rengeteg helyen laktam, jelenleg ez a 16.
Kezdetben nekem is át kellett állnom egy másik gondolkodási módra, hogy könnyebb legyen.
Sok fontos és különleges embert ismertem meg, az életszemléletemet is bővítette, immár pedig nem egy nézetből látok rá a dolgokra, hanem számos aspektusból mérem fel a helyzeteket, embereket s a világot, így pedig hatékonyabban tudom kezelni mindezt s az embereket.
Ne félj nyitni, aki pedig igazán számít s minimum lélekben melletted marad a távolság ellenére is, az azt jelenti, ő egy igaz barát.
+az emberek jönnek mennek az életünkben, főleg ahogyan eltelnek az évtizedek.
Valakitől csak eltávolodunk, valakitől lélekben is, valakiket meggyászolva eltemetünk s vannak akik megszületnek az életünkbe.
Vannak negatív dolgok, érzések, az a kérdés, hogyan kezeled őket, hiszen számos pozitív dolog, érzések s szép dolgok is léteznek, körbevesznek.
Kérdés: felfedezed-e és megéled-e?
Az önismeretbe beletartozik az önelfogadás és jelen helyzet, tények. Az elfogadást követően pedig tudsz fejlődni.
Pl elkezdesz felszedni magadra egy egészséges súlyt. +ha tizenéves vagy, akkor nyúlik, magasodik az ember, ez is befolyásolhat, amíg el nem éred a végleges magasságod.
Nekem pl chips és fehérjepor fogyasztás segített a hízásban xD
De pl egykori páromnak ezek se, ám ő genetikailag képtelen hízni mai napig. Viszont kigyúrta magát szálkásan.
Mozgásban nálam a torna, yoga és a biciklizés feldobott +10kg-ot, de úgy hogy meg se látszott. Mindenkit sokkoltam ezzel, a dokimat is, aki 3 mérlegen is lemért.
Az izomzatom fejlődött a felszedett zsírom alatt, így formailag nem változtam,ám a súlyom nőtt, mert azonos térfogatú zsír VS izom súlyban nagyon eltér.
Sok sikert a változtatáshoz!
Kezdjed el fejben átkonvertálni a dolgokat :)
Ezerszer jobban fogod érezni magadat, meg valami kisebb sport, szintén lélekben is jót tesz.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!