Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » De lehetséges hogy semmit nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De lehetséges hogy semmit nem vett le ebből az egészből ?

Figyelt kérdés

Van egy srác már régóta ki néztem magamnak. De most valahogy elképesztő csalódást érzek miatta.

Külsőre egy nagyon helyes jó magas izmos srác a kisugárzása is jó vicces is.

De teljesen más fogott meg benne, nem tudom van benne valami különleges-furcsa. Teljesen máshogy gondolkodik mindenről mint egy átlag ember. Olyan tekervényes furcsa csalafinta észjárása van..de még a tekintete is olyan hogy mintha elmondana valamit..mármint hogy nem is olyan mint aminek látszik hogy valamiben sántikál vagy nem tudom..ilyesmi.

Ma meg teljesen furcsa volt és itt veszítettem el a fonalat. Ennek a srácnak minden adott az életben, van pénze, barátai, családja is normális..minden úgy tűnik rendben van vele…de most valami nagyon rossz érzés kapott el.

Direkt végig őt néztem ma egy partyn hogy észre e veszi, semmi szemkontaktus SEMMMi és nem csak velem senkivel..el hulyeskedett amúgy mindekit megnevetet. De ma fogta magát és csendben maradt senkivel nem beszélt, csak mint mindig szívta a szar füvet..annyira magányosnak látszott hogy ilyen furcsán.

Próbáltam beszélni is vele de mintha meghalt volna benne a lélek vagy nem tudom szó szerint illesztő volt.

Én konkrétan azért hozattam oda hogy felszedjem. De ez amúgy mi ? Csak a fű meg a kábítószerek hatása ez vagy az van amit én mondtam hogy valami komoly lelki gondja van ? Lehet túl agyalom de nem tudom ilyen nem volt velem senkivel még.

ma 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Megerdemled hogy ilyen csavo kell 😂
ma 00:42
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
"Próbáltam beszélni is vele de mintha meghalt volna benne a lélek vagy nem tudom szó szerint illesztő volt." - Be volt állva, mint a gerely.
ma 00:48
 3/5 anonim válasza:
100%
Te összejönnél egy olyannal akinek az élete a fű?
ma 06:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen gondod hogy csinálsz magadnak? Fűves pasit akarsz magadnak?
ma 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:
A füvezést még abbahagyhatja.
ma 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!