Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme folytatni vagy felesleges és ne vesztegessem az időm, illetve az energiám?
Na tehát, a helyzet a következő:
Szeptemberben voltam együtt egy lánnyal, 1 nap híján 1 hónapig tartott a kapcsolat. Volt pár vitánk és egyebek, úgy döntöttünk, hogyha összesodor minket az élet, később újrapróbáljuk.
Egy párszor elkezdtünk újra beszélgetni, eljutottunk mindig addig, hogy írkáltuk egymásnak, hogy szeretlek és stb, már majdnem mint egy pár, csak aztán valami mindig elcsúszott és békénhagytuk egymást. Egyetlen egyszer nem jutott el idáig, akkor leláttamoztuk egymást. Aztán rá egy 20 napra kB. rámírt (látta snapen hogy versenyre megyek valamelyiknap) és így rá pár napra rámírt. Elkezdtünk újra beszélgetni, össze is jöttünk, holnap lesz 1 hete. Míg nem voltunk együtt a barátaival megutáltatott engem (gondolom mondhatott hazugságokat, de ezt teljesen nem tudom, sőt kb semennyire) és még nem mondta el nekik. Ma a barátnőjénél alszik, és alig ír, gondolom még nem mondhatta el neki. Szerintetek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!