Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme úgy egy párkapcsolatnak, hogy az egyik rak bele mindent, a másik semmit csak elvár, de sosem tesz semmit?
Ez csak egy példa a sok közül, pontosabban: egy újabb bizonyítéka annak, hogy úgy érzem, totálisan én hordom a hátamon a kapcsolatot.
Én írtam.
Értem. Persze ez még mindig lehet hogy egy külön eset, pl. nem ért rá, nem volt gépközelben, stb.
Tudnál még írni példát? Egyébként ha tényleg így érzel, beszélj vele. Ha nem változik, hagyd el.
Szerintem gázos, ha úgy érzed egyedül vagy ebben a kapcsolatban. Törlés/tiltás, de ez csak az én véleményem.
Mert jobb nem lesz…
Viszont legalább észreveszi magát. Akkor meg gondolom kapar, mint állat, addig amíg meg nem kapja újra a figyelmed és kezdődik elölről. Fiatal vagy még, ne pazarold az időd ilyen alakra :)
Nem akarok ünneprontó lenni, de felteszem, hogy fiatalok vagytok, és nem egy 60 feletti veterán katona, meg egy hasonló korú hölgy aki épp külföldön takarít a megélhetés végett, mert akkor talán érthető, hogy napokig, vagy inkább órákon belül nincs kommunikáció egy pár között. nincs gépközelben? hagyjuk már, 2024-ben, amikor mindenkinek a kezébe, de minimum a zsebébe van rohadba a telefon, meg a mobilnet?
nyilván sok részlet nem ismert, de ez alapján leszar téged, te meg valami többet látsz ebbe, ami nincs ott. hosszútávon időpazarlás, rövidtávon meg egy csomó ilyen szenvedés, meg önbizalom pusztító dolog vár rád.
nyilván nem fogod megtenni, mert szereted, ezt is megértem, de ezt most kéne hagyni, úgy, ahogy van. ha nem hagytál ki olyan részleteket a lényegből, ami miatt így viselkedik esetleg. de nem feltételezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!