Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem elégít ki soha ellenben velem?
17/L
Tini pàrkapcsolat (lassan 18-at toltjuk), lassan másfél éve vagyunk egyutt es a parom eddig soha nem elegitett ki, ellenben velem hetente legalabb haromszor is. Es annyira rossz erzes, mintha nem szeretne es csak azert lenne velem egyutt hogy kielegitsem. Nagyon jol megvagyunk, lelkitarsak is lehetnenk mar annyira. Viszont ez az egy a bibi…. Tudom fiatalok vagyunk, meg raerunk stb de nagyon bant. Azt is tudom hogy ezt megbeszelni kell csak nem tudom felek hogy hulyenek nez… en neha meg azon is elgondolkodok hogy lehet azt se tudja hogy kell es azert nem csinalja. Neha probalkozik 10 masodpercet csinalja es megunja ennyi volt…. Ketsegbe vagyok esve segitsetek kerlek
a száddal mond el szépen " figyelj csak Ákos.. én még szeretném ha folytatnád, ne add fel, nagyon jól esik"
1 mondat sokkal többet ér mint 3 óra vitatkozás.
Figyu, ha 10mp után abbahagyod akkor én is csak 10mp-ig fogom csinálni, nekem ez így nem jó.
Ha nem érdekellek ennyire, akkor keress mást magadnak.
Most így, a jelenlegi állapotban szexuálisan nem illetek össze. Ezt te is tudod/érzed. A szex a kölcsönösségről szól! Ha ez nincs meg akkor csak ideig-óráig működik a dolog. Beszéljétek meg! Aztán:
- ha változik a másik hozzáállása, akkor rendben!
- ha nem változik, akkor vagy szakítás vagy elviseled a kielégítetlenséget. De ez biztosan nem fog működni hosszabb távon. De lehet szünetet is tartani és közben tapasztalatot szerezni mással, hogy milyen is a kölcsönösen jó szex. Aztán vagy visszamész hozzá (ez azért ritkán fordul elő!) vagy nem.
Csatlakozok a 15. válaszolóhoz!
Ne várj a csodára! Most vagy fiatal, teli vágyakkal! Ne pazarold el várakozással, inkább keress egy tapasztalt pasit aki megmutatja neked, hogy milyen a jó szex!
14 ilyenek ezek a feltételezések látod, mostmár talán érted :)
nem önző a srác.. azt se tudod kicsoda.
azt se tudjátok kicsoda ti nem a borítóról ítéltek meg valakit hanem már a borító előtt is :DDD 1 percre gondoljatok bele
egy 17 éves fiú nem kívánja a testedet?? annak a srácnak tök kanosnak kellene hogy legyen!! még ki nyalni se akar? csak a cumi ? hát.....
beszélj a fiúddal mert azzal valami gáz van. itt valami nagyon nem oké
Ezt pedig az ő részéről is kellene, kölcsönösen jó ugyanúgy adni is mint kapni. Sajnos kihasznál téged, sajnálom.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!