Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A párom nem elégít ki soha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem elégít ki soha ellenben velem?

Figyelt kérdés

17/L

Tini pàrkapcsolat (lassan 18-at toltjuk), lassan másfél éve vagyunk egyutt es a parom eddig soha nem elegitett ki, ellenben velem hetente legalabb haromszor is. Es annyira rossz erzes, mintha nem szeretne es csak azert lenne velem egyutt hogy kielegitsem. Nagyon jol megvagyunk, lelkitarsak is lehetnenk mar annyira. Viszont ez az egy a bibi…. Tudom fiatalok vagyunk, meg raerunk stb de nagyon bant. Azt is tudom hogy ezt megbeszelni kell csak nem tudom felek hogy hulyenek nez… en neha meg azon is elgondolkodok hogy lehet azt se tudja hogy kell es azert nem csinalja. Neha probalkozik 10 masodpercet csinalja es megunja ennyi volt…. Ketsegbe vagyok esve segitsetek kerlek

nov. 19. 22:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
A háttérben valószínűleg röhög rajtad... Már rég ott kellett volna hagynod, konkrétan a k**vájának tekint.
nov. 19. 23:25
 2/25 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem is. Meg te 17 évesen már másfél éve nemi életet élsz? Hát nem semmi... 😥
nov. 19. 23:47
 3/25 anonim ***** válasza:
90%

Másfél éve vannak együtt. Az 1.5 év, ők lassan 18 évesek. Ha az első nap is volt valami, akkor is 16 évesen történt már az. Ez katasztrófa?? Ma már a 14 évesek is nagyban tolják az ipart, sőt néhány fiatalabb is.

nov. 20. 04:28
 4/25 anonim ***** válasza:
83%
Te se szopd ha ő nem nyal, dugjatok helyette,ha szóvá teszi mond el neki mi a bajod,de a legjobb lenne előtte megbeszélni. Neki igy jó és kényelmes, nem fog javulni a helyzet,csak romlani.
nov. 20. 05:33
 5/25 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók, másfél éve vagyunk együtt és nem másfél éve van szexualis kapcsolatunk.
nov. 20. 06:42
 6/25 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%

Nem tűnik a leírás alapján rosszindulatúnak, ahogy 1-es írja. Egyszerűen csak még éretlen, ahogy a legtöbb kamasz.

Ahogy négyes mondta, először próbáld vele megbeszélni, hogy neked így a szex értelmetlen, hiszen te nem élvezed. Ha ez nem működik, akkor lehet egy kicsit zsarolósabba váltani, hogy "oké, először te nyalsz, és ha elmentem, akkor én is szopok."

Dolgozzon meg érte, értse meg, hogy a szeretkezés az kétemberes és nem gcitartály vagy.

nov. 20. 06:43
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
"Azt is tudom hogy ezt megbeszelni kell csak nem tudom felek hogy hulyenek nez…" - Akkor nem lehet segíteni rajtad, sajnálom. Úgy érzed, hogy nem szeret, nem elégít ki viszont, plusz nem mersz vele őszintén beszélni. Minek vagy egyáltalán vele?
nov. 20. 08:12
 8/25 anonim ***** válasza:
88%

Hat igen, öszinten kene vele beszelj erröl. De egyebkent szex közbe se elegit ki?

Beszelj vele es ha utana se valtozik akkor lapat, aztan keress egy olyan sracot aki ki tud elegiteni.

nov. 20. 08:15
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Az egyessel értek egyet!!!
nov. 20. 12:27
 10/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem nincs igaza az egyesnek.. talán csak még nem érzett rá hogy eljuttasson a csúcsra, vagy ilyesmi.

Nem kell rögtön azt mondani kihasznál.. nem ismeritek egyiküket se. ez viszont tény.

de utálom mikor 3 sorból megmondják a másiknak még a fogkeféjének a színét is. erről szokjatok le! A fiú álláspontjából meg még 1 betűt se láttatok 🤣🤣🤣 nem lennétek jó Batman-ek. na mind1

foglalkozzatok a problémával, beszéld meg vele hogy zavar, mi semmit se tudunk csinálni. a lányok az érettebbek ennyi idősen hát mutasd meg.

26f

nov. 20. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!