Miért csinálják azt munkahelyen mi a megoldás arra, ha más osztályok várakoztatnak, ellenben ők elvárják azt tőlem, hogy telefonálás közben megszakítsam a beszélgetést is?
Kúlönböző osztályok pl munkaügy, könyvelés, számvitel, szakmaisok, pénztár- pénzügy, vezetés stb.
Én számvitelen vagyok és egyedül a pénzügy, könyveléssel tudok normálisan együttműködni csak. Oda-vissza segítjük egymást stb.
A szakmaisok vagy munkaügy és vezetés meg azt csinalja ha aláirá kéne vagy bélyegző vagy jelenléti ív munkaltatói igazolás, undorító hangnemben kitessékelnek hogy hagyjam őket békén majd később, aztán ha később megyek ugyanezt csinálják, ellenben forditva meg elvárják azt hogy pl a munkaügytől ha kapok utalni valót azonnal tegyem fel engedélyeztetésre a rendszerbe, a vezetés és szakmaisok elvárják ha bejönnek hozzám akár röhejes semmivel is zavarni, hogy pl egy telefonbeszélgetést is megszakítsak egy ügyféllel, vagy a felettes szervvel, vagy más cégekkel, vagy ha épp benne vagyok valamiben számolok kalkulálok a rendszerben dolgozom oda kéne figyelnem lépjek ki mert másik ablakban akar vmit, vagy pl ha kinmmutatást kérnek azt is azonnal, legutobb sos sürgős határidős munkában voltam erre az igazgato kért arra hogy a virágokat gondozzam mert ellenőrzes lesz es mindenkinek gyors rendkívüli esetként takaritani kell, mikor mondtam rendben később, mert égető munkában vagyok éppen(amugy az igazgato soha nincs képben azzal mit csinálok) utolag is meg volt sértődve és azt akarta rámhuzni hogy kiveszem magam a takaritás alól.
Aztán a munkaugyón mikor már 3 adjára mentem a jelenlétiért!, szóltak pillanat csak telefonálnak, közben engem hívott a penzugy könyvlelés problemamegoldásokhoz elszaladtam oda(pár irodával arrébb)letisztáztuk, és mentem vissza a munkaugyre és szabályosan számonkértek hogy miért nem várakoztam, minek mentem el, mondtam hát hívitt a konyvelés penzugy egyeztettünk addig.
Még szabályosan magyarázkodásra kényszerítettek.
Az egy dolog hogy megalázó es ugy beszélnek velem mint egy kutyával, de hátráltatnak is, várakoztatnak is, forditva meg elvárják azt, hogy én mindent rögtön azonnal intézzek nekik. És a vezetés is ilyen paraszt!
Kizárolag a könyvelés és pénzügy korrekt csak ott valóban hatékony együttműködés megy egymás szívatása nélkül.
A többi osutállyal mit csináljak?
A szakmais alvezetőkből is az egyik pl mikor aláírást kérek de már szintén harmajdára akkor is ordít hogy jaj ne zavarjam már ezekkel (a sz rságaimmal), majd később. Újabban lefűzóm ugy az ő dokumentumait hogy megtagadta az aláírást, ezt a csopveznek is elmondom. Ellenőrzéseknél nem vállalok más helyett felelősséget ha nem írta alá.
Hogy oldjam meg ezt az egészet, hogyan lehet dolgozni parasztok közt, hogyan lehet normálisan együttműködni bunkókkal?
Plusz az ig.helyettestöl honapok óta nem kapom meg a szerződést igy a rajta levő eszközöket honapok óta nem tudom nyilvantartásba venni, és igy feketén ki vannak adva persze átvételivel. Kb 10 szer kértem már el tőle. És később meg hagyjam már. Eleve a szerződésnek nála se kellett volna lennie alapból.
Ilyenek.
Vagy ha egyeztetek a csopvezzel ami fontos számolásos dolog vagy bármi, olyanokat is csinálnak hogy beront a munkaügy vagy akár egy karbantartó, belepofáznak, es a csopvez ki se küldi!
Igy olyan is volt hogy nem lettek pl a szertődésben az időpontok megbeszélve a csopveztel ill gyors elhadartam csak hogy pontosítani kéne de ugye már nem foglalkozott velem, igy az egész szerződes el lett b.szva később rossz dátumokkal, es le lett ugatva a vezetes azt meg rám akarták kenni hogy az én hibám. Akkor is elmondtam hogy en szoltam róla csak épp berontott egy kollega mikor erről beszéltünk..
Ha veled mindenki ugyanúgy viselkedik, akkor nem kellene megvizsgálni, hogy esetleg veled van a gond?
Csak úgy kérdezem
Az a bűnöm hogy munkaktatói igazolást kérek vagy jelenlétit vagy bélyegzőt vagy aláírást.
Irto szemét aljadék kehetek tényleg..
Én senkivel nem beszélek ugy mint egy kutyával.
A kérdes arrol szól én hogy oldjam azt meg hogy velem ugy beszélnek mint egy kutyával!
Ne csavard ki!
Válts munkahelyet, mert egy fostelep ahol vagy.
Azért beszélnek veled úgy, mint egy darab szarral, mert hagyod magad.
Legközelebb, ha átmész egy pecsétért vagy aláírásért, megmondod, hogy nem vársz. Megcsinálják, vagy otthagyod. Ennyi.
Amúgy mire fel van nálatok ennyi irodista szar?
Amugy a határidoket igy is alig tartjuk. Szakmaisok magához a cég profiljához kellenek, a munkaugy a bérekhez levonások rehabok akármikhez, könyvelés a nav miatt, pénzugy penztár a kikuldetések munkábajárások penztári kifizetesekhez műkodesi koltsegekhez plusz karbantartás üzembentartásihoz is
Kulon van amugy még az IT meg műszaki rész: céges kocsik tuzvedelem érintesvédelem telephelyek alaprajzok rezsik plusz biztonságiak is vannak kamerarendszer meg stb.
En mint szamvitel meg pl konyvelessel penzuggyel kaocsokatos pl bankrendezések utalások engedélyeztetese nyilvantartások vezetese dolgozokrol (rendszeri be ki léotetések)9【eszkozokrol teritesmentes atadásik atvetelek szerzodesek lebonyolitasa bővítések ingatlan érteknovelesek vagyoni beruhazások készletek bevetelezesek kiadások leltár selejtezes kikuldetesek elszáómolása, jegyzőkönyvezések arajánlatok, azok elbírálása, kapcsolattartás ugyfelekkel alvállalkozokkal, mohus hulladekszallitasok megoldása, veszelyes hulladek azokrol is amugy nav felé is nyilvantartast kéne vezetni.., biztosítások kárügyek intézése, kikuldetési feltételek ellenorzése, igazábol minden sz.r van az en nyakamban, néha mikor megkerdezik mit csinalok hirtelen azt se tudom most melyiket mondjam a kb ezer feladatombol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!