Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért csinálják azt munkahelye...

Miért csinálják azt munkahelyen mi a megoldás arra, ha más osztályok várakoztatnak, ellenben ők elvárják azt tőlem, hogy telefonálás közben megszakítsam a beszélgetést is?

Figyelt kérdés

Kúlönböző osztályok pl munkaügy, könyvelés, számvitel, szakmaisok, pénztár- pénzügy, vezetés stb.

Én számvitelen vagyok és egyedül a pénzügy, könyveléssel tudok normálisan együttműködni csak. Oda-vissza segítjük egymást stb.

A szakmaisok vagy munkaügy és vezetés meg azt csinalja ha aláirá kéne vagy bélyegző vagy jelenléti ív munkaltatói igazolás, undorító hangnemben kitessékelnek hogy hagyjam őket békén majd később, aztán ha később megyek ugyanezt csinálják, ellenben forditva meg elvárják azt hogy pl a munkaügytől ha kapok utalni valót azonnal tegyem fel engedélyeztetésre a rendszerbe, a vezetés és szakmaisok elvárják ha bejönnek hozzám akár röhejes semmivel is zavarni, hogy pl egy telefonbeszélgetést is megszakítsak egy ügyféllel, vagy a felettes szervvel, vagy más cégekkel, vagy ha épp benne vagyok valamiben számolok kalkulálok a rendszerben dolgozom oda kéne figyelnem lépjek ki mert másik ablakban akar vmit, vagy pl ha kinmmutatást kérnek azt is azonnal, legutobb sos sürgős határidős munkában voltam erre az igazgato kért arra hogy a virágokat gondozzam mert ellenőrzes lesz es mindenkinek gyors rendkívüli esetként takaritani kell, mikor mondtam rendben később, mert égető munkában vagyok éppen(amugy az igazgato soha nincs képben azzal mit csinálok) utolag is meg volt sértődve és azt akarta rámhuzni hogy kiveszem magam a takaritás alól.

Aztán a munkaugyón mikor már 3 adjára mentem a jelenlétiért!, szóltak pillanat csak telefonálnak, közben engem hívott a penzugy könyvlelés problemamegoldásokhoz elszaladtam oda(pár irodával arrébb)letisztáztuk, és mentem vissza a munkaugyre és szabályosan számonkértek hogy miért nem várakoztam, minek mentem el, mondtam hát hívitt a konyvelés penzugy egyeztettünk addig.

Még szabályosan magyarázkodásra kényszerítettek.

Az egy dolog hogy megalázó es ugy beszélnek velem mint egy kutyával, de hátráltatnak is, várakoztatnak is, forditva meg elvárják azt, hogy én mindent rögtön azonnal intézzek nekik. És a vezetés is ilyen paraszt!

Kizárolag a könyvelés és pénzügy korrekt csak ott valóban hatékony együttműködés megy egymás szívatása nélkül.

A többi osutállyal mit csináljak?

A szakmais alvezetőkből is az egyik pl mikor aláírást kérek de már szintén harmajdára akkor is ordít hogy jaj ne zavarjam már ezekkel (a sz rságaimmal), majd később. Újabban lefűzóm ugy az ő dokumentumait hogy megtagadta az aláírást, ezt a csopveznek is elmondom. Ellenőrzéseknél nem vállalok más helyett felelősséget ha nem írta alá.

Hogy oldjam meg ezt az egészet, hogyan lehet dolgozni parasztok közt, hogyan lehet normálisan együttműködni bunkókkal?

#értelmiségi bunkók
nov. 3. 08:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha főnököd is idióta, akkor az a munkahely menthetetlen. Válts minnél előbb.
nov. 3. 16:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Pályázok persze.
nov. 3. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!