Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz volt a barátomtól?
Figyelt kérdés
Poénból ma ráírtam a barátomra kamuprofilról, és incselkedve beszéltem vele. Ő belement, aranyosnak nevezett, kétesen beszélt. A végén tudta meg hogy én vagyok és nagyon elszégyellte magát. Nem ment bele teljesen, de nem is ignorált, mondta hogy van barátnője, ezért nem szabad neki. mondtam neki hogy tudna e segíteni valamiben és egyből elkezdett kérdezősködni, hogy persze persze, meg butusnak nevezett, valamennyire belement a játékba. Tudom hogy én is gáz voltam, hogy ezt megléptem, de érdekelt mit csinál.okt. 21. 21:53
11/20 anonim válasza:
Hipokrita*, ha már nem magyarul írod (álszent), akkor legalább rendesen leírhatnád.
12/20 anonim válasza:
Szerintem semmi baj mert leírta hogy van barátnője
13/20 A kérdező kommentje:
11 bocs bro
okt. 26. 12:40
14/20 A kérdező kommentje:
10es ja elore eldontottem miket szeretnek olvasni szoval lecc tartsd ehhez magad es ne rakoncatlankodj kosz
okt. 26. 12:45
15/20 anonim válasza:
#8 én például sosem tettem ilyet, eszembe sem jutott
16/20 A kérdező kommentje:
15 hat jo unalmas lehetsz
okt. 26. 22:36
17/20 anonim válasza:
Én szerintem mindketten gáz emberek vagytok,megerdemlitek egymást😉
18/20 A kérdező kommentje:
kosz jucko😸
okt. 28. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!